Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft için Fallout: New Vegas haritası yayınlandı

 
 
Açık dünya sandbox macera oyunu Minecraft için yeni bir harita yayınlandı. New Vegas adlı bu harita ile Minecraft'ta Fallout: New Vegas bölgesine erişebiliyor ve 1-1 ölçekli bir harita sürüme doğru adım atabiliyoruz. Bu harita ile beraber Minecraft oyunu içerisinde tüm Fallout: New Vegas dünyasını keşfedebiliyorsunuz.
 
Fallout: New Vegas hayranları için güzel bir içerik
 
 
 
Yakın zamanda yayınlanan Minecraft New Vegas projesi, New Vegas'ta yer alan gelen her bir detayı içeriyor. Oyuncular bu haritaya adım atmak için öncelikle kendine ait bir karakter oluşturabiliyor, çeşitli gruplara katılabiliyor ve haritayı dilediği gibi keşfedebiliyor. Bunun yanı sıra proje içerisinde hayatta kalma unsurları bulunuyor ve çeşitli düşmanlarla beraber mücadeleye girişebiliyorsunuz.
 
Proje sadece bununla sınırlı kalmıyor aynı zamanda harita içerisinde yer alan NPC'ler ve Oyuncular ile de etkileşime geçebiliyorsunuz. Oyunda oluşturduğunuz karakter ile New Games bölgesini gezebiliyor ve Fallout oyunundan aşina olduğumuz bölgeleri ve yapıları burada görebiliyoruz. Bunun dışında yine elimize çeşitli silahlar alabiliyor ve bunları Fallout tehlikelerine karşı kullanabiliyoruz.
 
New Vegas bizlere aktaran Minecraft Fallout New Vegas sunucusuna buradan katılabilirsiniz. Öte yandan projenin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Minecraft Fallout New Vegas
Valheim geliştiricileri ücretli modlar hakkında çağrıda bulundu: Modlar yasaklanıyor mu? Phantom Blade Zero 40 saatlik ana hikayeye sahip olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız