Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mighty DOOM 21 Mart 2023'te çıkıyor: Ön kayıtlar başladı

 
 
Alpha Dog Studios'un geliştirdiği, sevimli olduğu kadar vahşi olan, tek elle oynanabilen ve yeni Mini Slayer'ın bulunduğu üstten görünüşlü aksiyon nişancı oyunu Mighty DOOM,21 Mart 2023'te çıkıyor. Hemen şimdi ön kayıt yapabileceğiniz Mighty DOOM, oyuncuların tatlı ama bir o kadar korkunç iblis ordularıyla ve zorlayıcı boss'larla dolu ikonik bölümlerde ateş ederek ilerledikleri ücretsiz bir oyun.
 
Şu bağlantıyı kullanarak ön kayıt yapabilirsiniz:https://beth.games/3XIKFoi
 
Oyunu 21 Mart 2023'teki çıkışından 20 Nisan 2023'e kadar oynayan herkese aşağıdaki ücretsiz eşyaları ve özel silah görünümlerini içeren Mini Slayer Paketi verilecek:

- Baron of Hell Heavy Cannon Silah Görünümü
- Cacodemon Rocket Launcher Silah Görünümü
- 3 Ekipman Anahtarı
- 1 Silah Anahtarı
- 80 Crystal
 
 
 
Karşınızda Mini Slayer: Oyuncular, herkesin bildiği DOOM Slayer'ın ondan esinlenerek hazırlanan, boyuna göre fazlasıyla güçlü minyatürü olan Mini Slayer'ı yönetecek. Ne olduğu bilinmeyen bir enerji dalgası, Gibbo oyuncak fabrikasına çarpınca Mini Slayer canlandı ve alternatif bir boyuta sürüklendi. Peki görevi ne mi? Ondan çaldıkları evcil tavşanı Daisy'yle kendisi arasında duran her iblisi öldürmek!

Ateş Ederek İlerlemeli Basit Aksiyon: Mini Slayer'ın gücünü açığa çıkarın ve bu şirin ama bir o kadar da vahşi olan üstten görünüşlü aksiyon dolu nişancıda binlerce iblisi katledin. Oyuncular, dalga dalga gelen iblis ordularını reflekslerini kullanıp vurarak ve onlardan kaçarak alt ederken kullanması birbirinden eğlenceli efsanevi silahlardan, gelişmiş teçhizatlardan ve güçlü yeteneklerden yararlanabilecek.
 
 

Rogue-Lite Bir Mücadele: Oyuncular savaşırken yenilirlerse iblis ordularını alt edip onları yok edebilmek için seviye atlayabilecek, silah ve teçhizatlarını geliştirebilecek ve yeni yetenek kombinasyonlarını bulup yeniden canlanarak savaşmaya devam edebilecek.

DOOM Animasyon Evreni: DOOM Eternal'ın koleksiyon oyuncaklarından esinlenerek hazırlanmış alternatif bir DOOM evreni olan yeni “DOOM Animasyon Evreni”ni deneyimleyin. Oyuncuları burada Cehennem'e ve iblis ordularına karşı verilecek şirin ama vahşet dolu, ebedi bir mücadele bekliyor.

Slayers Club Üyelerine Özel: Slayers Club üyeleri, Mighty DOOM çıktığında oyunda kullanabilecekleri özel ve kulübün temasını taşıyan bir Mini Slayer görünümü kazanacak. Oyuncuların eşyayı alabilmek için oyuna giriş yapmaları ve tek seferliğine Bethesda.net/Slayers Club hesaplarını bağlanmaları gerekiyor.
 
Mighty DOOM hakkında daha fazla bilgi almak için buradaki makaleye göz atabilirsiniz. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun geliştirme stüdyo bethesda
Telltale Serisi The Expanse için geliştirici yorumlu oynanış videosu yayınlandı The Pokemon Company, 27 Şubat'ta 20 dakikalık bir etkinlik düzenleyecek

Johnny Silverhand

22.2.2023 16:25:42

0
archero’ya aşırı benziyor. onun gibi p2w olur mu acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bethesda Softworks
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız