Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda Başkan Yardımcısı Pete Hines Emekliliğe Ayrılıyor

 
 
Bethesda Softworks şirketinde kıdemli başkan yardımcısı ve yayıncılık başkanı Pete Hines şirkette geçirdiği 24 yıllık çalışmanın ardından emekliye ayrılma kararını açıkladı. Hines bu kapsamda "ilgi alanlarını ve tutkularını keşfedeceğini, zamanını değerlendireceğini ve hayatın tadını çıkaracağını" aktardı.
 
Pete Hines, 24 yıllık çalışmasının ardından veda ediyor
 
 
 
Büyük ve başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan Hines emeklilik kararını kolay vermediğini açıkladı. Buna ek olarak şunları söyledi "Bu kararı vermeden önce uzun bir süre düşündüm ve gerçekten de benim için zor oldu. Ancak Starfield'ın inanılmaz çıkışıyla beraber kariyerimin doruk noktasına ulaştım. Artık doğru zamanın geldiğini hissediyorum."
 
Yine burada Hines "Bethesda'daki muhteşem insanlarla, ekiplerle ve stüdyolarla çalıştığını ve bunun hayatının en büyük deneyimi olduğunu" vurguladı. Bundan sonraki süreçte Hines, "yapılan işleri takip edeceğini ve ilgi çekici şeyleri görmek için gerçekten heyecanlı olduğunu" söyledi. 
 
Bethesda kanadından ise Hines için bir açıklama yapıldı ve kısaca şunlar aktarıldı: "Kendisine 24 yıllık liderliği için müteşekkiriz. Hayatının geri kalanı için en iyi dileklerimizi sunuyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo bethesda
Nişancı Oyunu Roboquest Çıkış Tarihi Açıklandı Zenginden Alıp Fakire Vereceğimiz Gangs of Sherwood için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bethesda Softworks
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız