Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'tan Xbox One Oyuncularına Bir Haftalık Gold Üyelik Hediyesi


    Bu senenin önemli çıkışlarından birini yapan Titanfall, Xbox One'ın sunucularına da önemli bir test olmuş görünüyor. Zira Microsoft, çıkış gününde yaşanan aksaklıklardan dolayı oyunculara bir hediye sundu. Belirtilenlere göre Titanfall'ın çıktığı 11 Mart tarihinde Xbox One üzerinden Xbox Live sunucularına bağlanmaya çalışan herkese bir haftalık Xbox Live Gold üyeliği hediye edildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Relic, Warhammer 40K: Dawn of War 3 İçin Fırsatları Değerlendiriyor Titanfall'ın Xbox 360 Sürümüne 1 GB'lık Kurulum Şartı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

5.4.2014 23:25:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437 Arkadaşım bir işi sorunsuz yap istemiyorum senin beleş üyeliğini falan oyunu 1 hafta geç çıkar adam gibi çıkar bana yeter.
Niye triplere girdin ki kendi kendine?

Guest-BB2CECC18

5.4.2014 22:07:09

-1
Arkadaşım bir işi sorunsuz yap istemiyorum senin beleş üyeliğini falan oyunu 1 hafta geç çıkar adam gibi çıkar bana yeter.

TurQich

5.4.2014 17:51:51

0
Bu adamlarin en iyi oldugu taraf bu iste.. Musteri servisi.. Ha ama keske bu musteriye verdikleri onemi Avrupa'da Xbox Live uzerinden de yapabilseler.. Amerikadaki adamin yapabildiklerini Avrupa'da ya da baska bir kitada yapamiyorsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız