Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Xbox One'ın Avrupa Çıkış Tarihini Verdi

 
   Duyurulduğu günden bu yana oyun endüstrisinde büyük tartışmaları beraberinde getiren eğlence konsolu Xbox One'ın Avrupa çıkış tarihi netlik kazandı. Konsol, Amerika'da olduğu gibi Avrupa'da da 2013 yılı içerisinde boy gösterecek.
 
   Avrupa'da faaliyet gösteren Asda isimli süpermarket, Xbox One'ın resmi ön sipariş afişini yayınlayarak bir nevi konsolun Avrupa'da da bu yıl içerisinde çıkacağını netleştirmiş oldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ElectronicTheatre Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Fuse'un Satışları Çok Kötü Gidiyor Eidos, Yeni Deus Ex Duyurusuna Hazırlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Uncy

4.6.2013 02:02:47

+1
@GamerHand Eylence değil Eğlence

K.Dot

3.6.2013 19:53:46

0
Kaça satılacak ondan haber verin siz.

aykut291

3.6.2013 17:21:48

-1
Hertürlü ps4 alıcam Ps4 forever Ms şu saatten sonra azında kuşda tutsa hayatta tercih etmem.Sony nekadar değerli bir şirket olduğunu birkezdaha analadım. Zaten türkiyeye de en büyük yatırımı sony yaptı türkçe oyunlar reklamlar, fuarlar nolursa olsun ps4 diyorum ben kendi adıma

RedTurkei

3.6.2013 17:14:08

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Orijinalden alıntı: GamerHand Cihaza Microsoft KONSOL demiyor. IGN gibi büyük sitelerde KONSOL demiyor artık. Adamların reklam afişlerinde "Yeni nesil konsol" ya da "konsol" ibaresi görünmüyor. Xbox'a konsol demememiz gerektiğini anlamak için E3 ve sonrasında çıkış yapıp üstünden 1 sene geçmesi gerekmiyor. Bu marka artık sadece bir oyun konsolu değil, Eylence Sistemi. ne oldu hoşuna mı gitmedi?bir konsolun oyun oynatmaktan daha fazlasını vaadetmesi?
hastamısın sen ya adam olumsuz bir yorum yapmamış ayıp ayıp okumadan anlamadan insanlara saldırıyosun her yazında

Sir Maximus is BACK

3.6.2013 17:10:04

-6
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand Cihaza Microsoft KONSOL demiyor. IGN gibi büyük sitelerde KONSOL demiyor artık. Adamların reklam afişlerinde "Yeni nesil konsol" ya da "konsol" ibaresi görünmüyor. Xbox'a konsol demememiz gerektiğini anlamak için E3 ve sonrasında çıkış yapıp üstünden 1 sene geçmesi gerekmiyor. Bu marka artık sadece bir oyun konsolu değil, Eylence Sistemi.
ne oldu hoşuna mı gitmedi?bir konsolun oyun oynatmaktan daha fazlasını vaadetmesi?

dominnic

3.6.2013 16:56:00

0
2013 SONUNDA NEXT NEXTSTAR Bİ UYDU ALICISI ÇIKARTCAKMIŞ OBOX ONE A RAKİP OLARAK :)))))) BUNLARIN İKİSİ ARALARINDA KAPIŞIRLAR ARTIK HANGİMİZ DAHA İYİ RECEİVERIZ DİE :)))))))

stun

3.6.2013 16:50:38

0
eğlence sistemi olacak diye... sistemde 3 tane işletim sistemı çalıştırmak donanım olarak geri düşürüyor... eğer bekledıklerı gibi amerıkayı ingiltereyı tv ile vuramazlarsa , birdaha iflah olmazlar

GamerHand

3.6.2013 16:38:30

+2
Cihaza Microsoft KONSOL demiyor. IGN gibi büyük sitelerde KONSOL demiyor artık. Adamların reklam afişlerinde "Yeni nesil konsol" ya da "konsol" ibaresi görünmüyor. Xbox'a konsol demememiz gerektiğini anlamak için E3 ve sonrasında çıkış yapıp üstünden 1 sene geçmesi gerekmiyor. Bu marka artık sadece bir oyun konsolu değil, Eylence Sistemi.

Veyron720

3.6.2013 16:31:16

0
Bunlar da nasıl gündemde kalırız diye çırpınıp duruyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız