Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Kendi Oyunlarını da Xbox'ın Erken Erişim Servisine Koyacak


    Steam ile beraber oyun dünyasında büyük bir alana yayılan erken erişim servisleri için Microsoft da geçtiğimiz E3'te Xbox One için bir sistem duyurusu yapmıştı. Xbox One oyunlarına erken erişim sistemini getiren Xbox Game Preview servisiyle ilgili Microsoft'tan yeni açıklamalar geldi.
 
    E3'teki duyurudan bu yana yapımcıların bu servise büyük ilgi gösterdiğini belirten Microsoft'tan Shannon Loftis, Microsoft'un da ilerleyen dönemlerde kendi oyunlarını Game Preview kapsamında erken erişime sunacağını söyledi.
 
    Bunların haricinde hepinizin bildiği üzere erken erişim servisi Steam'de bazı kötü niyetlerle de kullanılıyor. Ancak Shannon Loftis, Microsoft'un Xbox Game Preview'de kullanacağı sertifika sistemiyle beraber bunun önüne geçeceğini belirtiyor. Loftis'in belirttiklerine göre oyun yapımcılarının oyunlarını bu sistemde sunmak için bazı şartları yerine getirmesi gerekecek. Yani her dakika başı çöken, tam anlamıyla oynanamayan oyunları bu sistemde görmeyeceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kotaku Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
MGS V: The Phantom Pain'in Teknik Detayları ve Platform Karşılaştırma Görselleri Yayınlandı Bu Cosplay Çalışması Kalite Kokuyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

obantr

8.8.2015 17:20:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: a.memo Açıkçası ben bir ps3 kullanıcısı olarak ( Fanboy değilim yanlış anlaşılmasın :D) ps4 almayı düşünüyordum. Ama son dönemlerde bence güzel işler yaptı microsoft. Bende artık xbox almayı düşünüyorum hem geri uyumluluk hem oynayamadığım ama meraktan öldüğüm Halo GeOW Forza gibi oyunları eskileri dahil oynayabilecek olmam yeni gelecek oyunlar vs. fikrimi değiştirdi açıkçası. Ben öyle 1080p 900p olaylarına takılan bir insan değilim tabii ki görsellik de bir oyunda önemlidir ama çok aşırı da bir fark yok gibi görünüyor ps4 ile. Umarım her iki firma da böyle güzel şeylerle devam ederler de biz oyuncular kazanmış oluruz. .birde şu oyunların fiyatları da bir düşse de biraz biz de rahat alsak şu oyunları yav araba mı alıyoz oyun mu belli değil :D
Bence en iyisi iki konsolu da almak. Pahalıya geliyor ama en iyi yol bu Ben her iki konsolu da alacağım. Ama önce Xbox One'ı alacağım. Bu kasımda HALO 5 Bundle çıkacak. 2016 Haziran gibide Uncharted PS4 bundle almayı planlıyorum.

the clicker1

7.8.2015 22:27:44

0
Sistem ne demek insanlar biliyordur fanboylar bilemez

Guest-C8DDC600D

7.8.2015 22:25:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm Şu early access olayı da dlc gibi sıradan hale gelecek ya ona üzülüyorum. Allah bu sistemi çıkaranların belasını versin. Oyunu tamamen bitmeden çıkarmayın kardeşim. Önce oyunda olması gereken yerleri çıkarıp dlc adıyla bir daha sattılar. Şimdiden yapım bitmeden satıyorlar. Hadi PC platformunu anladıkta konsolu da bu saçmalığa alet ettiniz ya pes. Umarım sony böyle saçma işlere bulaşıp konsolu rezil etmez.
Para vermiyorsun ki. Şuan denemeye açık olan oyunlarda '' try it free '' ibaresi var. Ücretten hiç bahsedilmedi şu ana kadar.

İdrak İstimlak

7.8.2015 19:41:28

0
Yanlis biliyorsunuz hocam... http://prod.airmecharena.com/airmech-arena-early-access-now-available-on-playstation-4/ Demekki neymis, bilmeden yanlis bilgi vermeyecekmissin...

Voidian

7.8.2015 19:19:06

0
aynen sağlam saçmalamışım hadi haberdekini geriye dönük uyumluluk olarak okudum sizin yorumları nasıl öyle okudum

the clicker1

7.8.2015 18:57:11

0
Artık herkes microsoft un doğru hamleler yaptığını gördü buradaki bazı fan boylara aldanmayın arkadaşlar ben Aralık 2013 ten beri ps4 kullanıyorum ps4 te böyle bir sistem yok ve artık Sony nin yatmaktan vazgeçip buna benzer açılımlarda bulunması gerekir

orangeblu

7.8.2015 18:16:53

0
Şu early access olayı da dlc gibi sıradan hale gelecek ya ona üzülüyorum. Allah bu sistemi çıkaranların belasını versin. Oyunu tamamen bitmeden çıkarmayın kardeşim. Önce oyunda olması gereken yerleri çıkarıp dlc adıyla bir daha sattılar. Şimdiden yapım bitmeden satıyorlar. Hadi PC platformunu anladıkta konsolu da bu saçmalığa alet ettiniz ya pes. Umarım sony böyle saçma işlere bulaşıp konsolu rezil etmez.

İdrak İstimlak

7.8.2015 17:50:18

0
Ahahaaaa yahu sen cok yanlis gelmissin kardes. Haberin icerigini ve yazdigimizi anlamamissin anlaşılan...

matrim

7.8.2015 17:10:18

0
evet ben ilk defa konsol aldım oda ps 4 ama şu geriye dönük oyunları oynama muhabbeti xbox ı baya önemli bir yere getirecek bende almayı düşünmüyor değilim bakalım rekabet her zmn iyidir.

Voidian

7.8.2015 16:06:11

+1
Ps nowla streamle oynamak başka direk makinanın açması başka

İdrak İstimlak

7.8.2015 15:54:18

-2
Sony de de erken erisim oyunlari var, rahat olun gencler...

Uncy

7.8.2015 15:33:24

-1
Vah sony vah

a.memo

7.8.2015 15:14:27

+4
Açıkçası ben bir ps3 kullanıcısı olarak ( Fanboy değilim yanlış anlaşılmasın :D) ps4 almayı düşünüyordum. Ama son dönemlerde bence güzel işler yaptı microsoft. Bende artık xbox almayı düşünüyorum hem geri uyumluluk hem oynayamadığım ama meraktan öldüğüm Halo GeOW Forza gibi oyunları eskileri dahil oynayabilecek olmam yeni gelecek oyunlar vs. fikrimi değiştirdi açıkçası. Ben öyle 1080p 900p olaylarına takılan bir insan değilim tabii ki görsellik de bir oyunda önemlidir ama çok aşırı da bir fark yok gibi görünüyor ps4 ile. Umarım her iki firma da böyle güzel şeylerle devam ederler de biz oyuncular kazanmış oluruz. .birde şu oyunların fiyatları da bir düşse de biraz biz de rahat alsak şu oyunları yav araba mı alıyoz oyun mu belli değil :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız