Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Survive Çıkış Fragmanı

 
   Metal Gear Survive bugün Kuzey Amerika'da çıkış yaptı ve Konami oyunun çıkışı şerefine iki dakika uzunluğunda yeni bir fragman paylaştı.

   Oyun 21 Şubat'ta Japonya'da, 22 Şubat'ta Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

Metal Gear Survive, Metal Gear Solid V'in üzerine kurulu olup gizlilik aksiyon oynanışını ve aynı zamanda yepyeni bir tecrübe kazanabilmesi için hayatta kalma ve keşfin yeni unsurlarını tanıtan bir oyundur. Metal Gear Survive, Metal Gear Solid V'in yan ürünüdür ve alternatif bir kozmozda gerçekleşmektedir. Kendi karakterini oluştur, nasıl hayatta kalmanı öğren. Kaynakları temizle, silahlar yap, kamp oluştur ve bu düşmanca ortamda hayatta kalma yeteneklerini geliştirerek bilinmeyen alanları keşfet. CO-OP modunda dört oyuncudan oluşan bir grup ile yaratıkların hordalarınndan belli bölgelere sızarak, araziyi temizle. Yoğunlaşan düşmanlara karşı kendi kendini avantajlı bir duruma sahip olmak için tahkımatı kur ve savunma silahları kullan. Bu hızlı giden co-op modunda takım çalışması ve beceriklilik kilit noktasıdır.

 
PlayStation Store - 134,00 TL
  Xbox Store - 139,75 TL
Steam - 139,75 TL

   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid Konami Metal Gear Survive PS4 XBOX ONE PC Hayatta Kalma CO-OP
Battlefield 1: Apocalypse Premium Pass Sahipleri için Çıktı BAUSuperMassive Oyuncuları Monster Mağazasında Hayranlarıyla Buluşuyor

badb0y06

21.2.2018 02:20:24

+1
Metal gear oyunlarına bir leke. Ne alakası var. Oyun güzele benziyor ismi yanlış olmuş bence. Farklı bir isimde çıkması lazımdı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Survive
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız