Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 1: Apocalypse Premium Pass Sahipleri için Çıktı

 
   Battlefield 1'in dördüncü ve son genişleme paketi Apocalypse bugün Battlefield 1 Premium Pass sahipleri için çıkış yaptı.

   Genişleme paketinin tüm detaylarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

   Ayrıca DICE Apocalypse'i oynamak için beş neden saydı.
 
1 – Birinci Dünya Savaşı'nın En Ünlü Muharebelerinin Oluşturduğu Atmosfer
Battlefield 1 Apocalypse'in yepyeni haritalarında cehennemi andıran bölgeleri keşfedin. Alpler'in tepelerinde veya harap olmuş savaş alanının çamurlu siperlerinde savaşırken her an hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Hangi haritada olursanız olun savaşın etkilerini birebir hissedeceksiniz. 
 
2 – Gaz Maskeli Atlar
Düşmanlarınıza korku salan gaz maskeli atlar yalnızca Battlefield 1 Apocalypse haritalarında. Zehirli gaz saldırılarına karşı tam korumaya sahipler, ancak Apocalypse haritalarının tehlikeli bölgelerinde ilerlerken bir elinizle de kendi maskenizi korumak zorundasınız. 
 
3 – Hırslı Koleksiyonerler ve Pro'lar İçin Onlarca Açılabilir Öğe
Yepyeni Silah Hedefleriyle daha fazla silah açın ve çeşitli Hizmet Hedeflerini tamamlayarak çok özel Künyeleri kazanma şansı elde edin. Pro oyuncular, yeni bir Uzmanlık türü olan Acı'yı çok sevecek. Acılar, askerinize zorluk çıkarmak üzere tasarlanan dezavantajlardır. Ölü Sayısı (her doğmada 200 puan kaybı) veya Paranoya (gaz maskesini çıkartamama) gibi Acıların etkisindeyken skor tablosunda zirveye tırmanarak kendinizi kanıtlayın. 
 
4 – Yakından Öldürmek İçin Eşsiz Fırsatlar
Umudun tükendiği anlarda gözü kara davranılır. Battlefield 1 Apocalypse sahipleri, yakın muharebe envanterlerinde Satır ve bomba seçeneklerinde doğaçlama bomba olduğunu görecekler. Ayrıca Battlepack’lerden puzzle parçaları toplanarak Levye de açılabilir. 
 
5 – Livens Havanı ile Günü Kurtarın ve Yüksek Puan Toplayın
Battlefield 1 Apocalypse haritalarında konuşlandığınızda gözlerinizi henüz görülmeyen sabit silah Livens Havanı'ndan ayırmayın. Havana benzer bu mekanizmayı kullanıp ateşleyerek düşmanınızı zehirli gaz bulutunda boğun. Düşmanları bombardıman yağmuruna tutun, savaşın gidişatını tersine çevirin ve deneyim puanlarını toplayın. 
 
   Apocalypse tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
SOMA'nın PS4 Versiyonuna Safe Mode Eklendi Metal Gear Survive Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.2.2018 20:26:25

0
Güzel 2 hafta sonra oynarız :D Erken çıkmasını yeni gelecek bfye bağlıyorum. Keşke şu son dlcde 1-2 tane daha harita olsaydı. Geriye sadece 2 yeni harita kaldı sanırım o da çar paketinden.

BSC Misafiri

20.2.2018 20:20:50

0
Şu oyuna bayılıyorum her ne kadar başta boş çıksa da sonrasında çok doldurdular. Ah bir de Balkanlar olsaydı veya pasifik :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız