Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega Man Legends 3 Neden 3DS'e Çıkıyor


 
     Capcom, 3DS'e oyun geliştiren firmalar arasında önemli bir yere sahip. Firma şu ana kadar 2 Resident Evil'ın yanı sıra Super Street Fighter 4 ve Mega Man Legends 3'ü bu cihaz için piyasaya çıkaracağını açıkladı.

     Japon oyun dev bu 4 önemli oyunun da 3DS'te büyük işler yapacağını düşünüyor olmalı, çünkü hepsi de çok büyük yapımlar. Mega Man Legends 3'ün yapımcısı olan Tatsuya Kitabayashi de bu oyunu neden 3DS ekranlarına taşımak istediklerini açıkladı:
 
    "3DS oldukça ilginç öğeleri bir arada bulunduruyor. Sanırım bunlar bir oyun yapmak istemeyi deneyeceğimiz şeyler. 3DS için bir çok oyun piyasaya çıkaracağımızı biliyorum, ama bu oyunun 3DS'te çok hoş olacağını düşünüyoruz ve bu oyunu 3DS'e çıkarmaya karar vermemizin nedeni."
 
     İlk iki oyununu Playstation One'da gördüğümüz Mega Man Legends 3 ile ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı, ama yakında  en azından oyunun videosunu görmeyi umuyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Megaman 3DS Legends Capcom Nintendo Tatsuya Kitabayashi
NFS: Hot Pursuit Soundtrack Listesi Radiant Historia'dan 2 Yeni Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mega Man Legends 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız