Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inafune, Mega Man Legends 3'ü Tamamlamak İstiyor

Mega Man Capcom'un en ünlü serilerinden birisi olmayı başardı
 
     Mega Man, Onimusha, Breath of Fire ve Legend of Zelda (Minish Cap) gibi oyunlarda çok önemli roller üstlenen Keiji Inafune bildiğiniz üzere bir süre önce Capcom'dan ayrılıp kendi firmasını kurmuştu. Böylece daha önce rol aldığı bir çok projeden de uzaklaşmak zorunda kalmıştı.

     Inafune, Capcom'dan ayrıldıktan sonra Mega Man Legends 3'ün tamamlanamaması ve iptal edilmesi de dikkatlerimizden kaçmadı. Kendi yarattğı serinin devam etmesini isteyen Inafune ise bu konuda Capcom'a anlaşma teklif etmiş. Mega Man Legends 3'ü tamamlayabileceğini söyleyen Inafune'ye Capcom'un yanıtı ise "Buna ihtiyacımız yok" olmuş.

     Capcom'dan ayrılmak istememesine rağmen orada enerjisini tükettiğini ve yeniden kendine gelebilmesi için kendi yolunu izlemesi gerektiğini de belirten Inafune sanırım Capcom'un kendisine kırgın olduğunun farkında. O ise böyle bir kırgınlığın anlamsız olduğunu düşünüyor.
 
     Mega Man'in hayranları Legends 3'ün bitirilmesi için facebook grupları kuruyor ve Capcom'u e-posta yağmuruna tutuyor. Böyle bir durumda Inafune'in tekrar seriye dönmesi yararlı olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Megaman 3DS Legends Capcom Nintendo
Epic'in Shadow Complex 2'de Yardıma İhtiyacı Var "Skyrim'in PS3 Sürümü Konusunda Endişelenmeyin"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

omeriyibas

18.9.2011 00:36:39

0
tabi ki ihtiyacı olmaz, şimdiki nesilde 5 yaşındaki sabiler bile dmc gibi şiddet oyunları oynuyor

mmert138

17.9.2011 09:53:53

0
Kuzenim ilk defa ps1 aldığında onlarda sabahladığımı hatırlıyorum. Sırf Megaman Legends için. Böyle mükemmel bir serinin devam etmesi gerek bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mega Man Legends 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız