Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inafune, Mega Man Legends 3 İptali İçin Çok Üzgün

Keiji Inafune
 
    3DS'e göz kırpan Mega Man Legends 3'ün iptal edilmesi oyunu bekleyenlerde hâyâl kırıklığı yaratmıştı. Oyunun Mega Man'in esaslı yapımcısı Keiji Inafune tarafından yapılması bekleniyordu ancak kendisi Capcom'dan ayrılınca işler biraz sarpa sardı.
 
    Inafune'den bu iptal ile ilgili açıklama geldi. Deneyimli yapımcı kendi blog'undan yaptığı açıklamada oyunun iptal edilmesinin kontrolünün dışında gerçekleştiğini belirtti ve oyunun yapım sorumluluğunu üstlenen ekibe şunu söyledi: "Üzgünüm."
 
    Inafune ayrıca oyunun tamamlanmadığı için hayranlarından da özür dilemiş. Capcom bünyesinde uzun yıllar boyunca hizmet veren Inafune, bu çatı altında Mega Man, Dead Rising, Lost Planet gibi oyunlara imza atmıştı. Capcom'dan ayrılırken ise Inafune'nin "Bu işten nefret ediyorum" sözleri çok konuşuldu.

    Ancak ne kadar nefret etse de işini bırakamıyor Inafune. O günden bu yana 2 oyun şirketi kuran Mega Man'in babası, yeni oyunlar çıkarmak için varını yoğunu ortaya koyuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Japan Megaman 3DS Legends Capcom Nintendo keiji inafune
UPlay Passport'un Fiyatı Belli Oldu Pachter: "Wii U'nun Fiyatı 400 Doları Geçmemeli!"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mega Man Legends 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız