Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MechWarrior 5'in DLC'si Ertelendi Fakat Daha Büyük Olacak

 
MechWarrior 5: Mercenaries'in normalde bu ay çıkması planlanan indirilebilir içeriği Haziran ayına ertelendi.

Piranha Games erteleme ile ilgili olarak, corona virüsü sebebiyle ekibin evden çalışmaya devam ettiğini ve bu durumun geliştirme sürecini yavaşlattığını belirtti. Ek geliştirme süreci ayrıca içerik sayısının daha fazla olmasını sağlayacak.
 
The Heroes of the Inner Sphere adlı indirilebilir içerik farklı iş türlerine sahip bir kariyer modu içerecek. Kariyerinize sıfırdan başlayabilecek veya tek oyunculu hikaye modundan ilerlemenizi aktarabileceksiniz. Inner Sphere haritası yeni savaş bölgeleri, yeni endüstriyel alanlar ve yeni görevler ile tamamen elden geçirilmiş olarak sunulacak. Görevler daha az çizgisel ve açık dünya keşfine odaklanacak. Bunun yanı sıra yeni Giant Moon görevi, yeni mekalar, yeni silahlar ve yeni ekipmanlar da getirecek. 
 
Bunun yanı sıra birkaç özellik içerecek ücretsiz güncelleme de planlanıyor. Bu özellikler oyuncuları yeni teknoloji gibi oyun içi yeni gelişmeler hakkında bilgilendirecek bir haber akışı, mekalar için genişletilmiş radar ve ısı efektleri.
 
MechWarrior 5: Mercenaries PC (Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
MechWarrior 5: Mercenaries Piranha Games Mech
Valorant'ın Rekabet Modu Detaylandırıldı Final Fantasy ve Resident Evil Serilerinin ABD'de En Çok Satan Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MechWarrior 5: Mercenaries
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız