Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MechWarrior 5: Clans Resmi Olarak Duyuruldu

 
 
Piranha Games, yeni bir açıklamayla PlayStation, Xbox ve PC'ye gelecek olan yeni bağımsız MechWarrior oyunu MechWarrior 5: Clans'ı duyurdu. Oyunun hangi PlayStation ve Xbox konsollarına çıkış yapacağı belirtilmedi.
 
Serinin yeni oyunu geliyor
 
 
 
MechWarrior 5: Clans, MechWarrior 5'in temel yapısını korurken seriyi ileriye doğru götürmek istiyor. Oyunda MechWarrior serisinin ana oynanış mekanikleri ve klasik hikaye anlatımının bir yansıması bulunuyor ve hatta bunlar geliştiriliyor. 3050 yılını konu alan oyun Clan Invasion olarak bilinen önemli bir durumu bizlere aktarıyor.
 
MechWarrior 5: Clans, Piranha'nın 2019 yılında piyasaya sürdüğü hit oyunu MechWarrior 5: Mercenaries'in devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Mercenaries'te campaign modu, açık uçlu görevler, prosedürel (rastgele) bir deneyim ve daha fazlası yer alıyor. Bu oyun 1,5 milyondan fazla adet sattı ve Steam'de 7.500'den fazla kullanıcı incelemesi bulunuyor. Bu incelemeler ise "Çok Olumlu" bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Oyunda yeni bir istila, hikaye ve daha fazla aksiyon içeriği yer alıyor. Ek olarak oyunun resmi kısa duyuru fragmanı yayınlandı. Aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MechWarrior 5: Mercenaries Piranha Games Mech
'Super Crazy Rhythm Castle’ 14 Kasım'da Sizlerle! State of Play Etkinliğinde Öne Çıkan ve Duyurulan Tüm Oyunlar: 2023

MassiveDeviL

16.9.2023 14:40:59

0
MADCAT gelmişşşşşşş aşsldjkaslkjhdaslkjd oyyyyy ölürüm sanaaa ::::::)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MechWarrior 5: Mercenaries
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız