Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MechWarrior 5: Mercenaries 27 Mayıs'ta Xbox Series, Xbox One, Steam ve GOG'a Geliyor

 
Yayıncı Sold Out ve geliştirici Piranha Games, MechWarrior 5: Mercenaries'in 27 Mayıs'ta Xbox Series, Xbox One, Steam ve GOG'a geleceğini duyurdu.

Oyunun ilk büyük indirilebilir içeriği Heroes of the Innersphere de aynı gün çıkış yapacak.

MechWarrior 5: Mercenaries Aralık 2019'da PC'de Epic Games Store'da çıkmıştı ve Mayıs 2020'de Xbox Game Pass PC'ye eklenmişti.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yıl 3015. İnsanlık, asırlarca süren çatışmalar ile dağılmanın ardından uzayın engin diyarlarında binlerce koloni kurdu. Geleceğin savaş meydanlarına, BattleMech olarak bilinen ağır savaş makinelerinin elit pilotları MechWarrior'lar hükmediyor. Bu dönemde paralı asker olmak kârlı bir iş.
 
Tahribat Dünyası – Yüzlerce benzersiz BattleMech çeşidine pilotluk yaparken şehirleri yerle bir et ve orduları kırıp geçir.

Gerçeğin Peşinde – Yok olmak üzereyken küllerinden doğan bir paralı asker şirketinin lideri olarak, şöhret ve intikam getirecek bir görevde yıldızlar arası bir entrika yolunda ilerle.

Paralı Asker Hayatı – BattleMech'lerin bakımından, yeni MechWarrior'ları işe almaya kadar, büyümekte olan bir paralı asker şirketini idare ederken ortaya çıkan karışıklıkları yönet.

Birlikte Mücadele – Dört oyunculu PvE eşli oyun desteği ile arkadaşlarının yanında savaş. 

 
Oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MechWarrior 5: Mercenaries Piranha Games Mech
Terraria'nın Satışları 35 Milyonu Aştı Final Fantasy VII Remake Intergrade ‘PlayStation 5 Özellikleri’ Genişletilmiş Fragman

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MechWarrior 5: Mercenaries
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız