Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Max Payne 3'ün Arcade Modu Detaylandırıldı


     Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ekran görüntüleri sayesinde ortaya çıkan Max Payne 3'ün Arcade modu detaylandırıldı.
 
     Yayınlanan bilgilerde Max Payne 3'ün Arcade modu iki farklı seçenekle karşımıza çıkıyor. Score Attack'ta senaryo modunda tamamladığımız bütün görevleri tekrar tekrar oynama şansı yakalayıp en yüksek puanı almaya çalışırken, New York Minute seçeneğinde de Max Payne 1 ve 2'de de olduğu gibi zamana karşı yarışarak bölüm bitirmeyi amaçlıyoruz.
 
     Oyunun oynanabilirlik süresini arttıran bu iki seçenekte elde ettiğimiz puanlarla da multiplayerdaki Deathmatch moduna yönelik avatarlar ve karakterler açabileceğiz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Max Payne Max Max Payne 3 Rockstar Games Action PC PS3 Xbox 360
Republique Zoru Başardı! GR: Future Soldier'ın İlk DLC'si Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

muf_tun

12.5.2012 10:40:20

+1
arkadaşlar ben dün oynadım şukadarını söyleyim kaçkere oha dedğimi hatırlamıyorum uncharted'dan sonra oynadığım en iyi aksiyon oyunu hemen bitmesin die kapattım.

paynetothemax

11.5.2012 23:58:23

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yorumlarda çoğu insanın ''eski havası yok'' dediğini okumadın sanırım? önce sen bir okusaydın yorumları.hem görünen köy kılavuz istemez.grafikler direk gta zaten.
eski havası yok diyenler henüz oyunu oynamamış olanlar.yahu ben oynayanların yorumlarını okudum ve linklerini sizinle paylaştım,oyunu oynayıpta olumsuz bir şey söyleyeni hiç görmedim ki baya baya da araştırdım hemde oynayanlarla uzun uzun sohbet ettim... inanmazsan sen bilirsin ama gerçek bu.max payne 3 her yönüyle gayet sağlam ve eski oyunları aratmamış,oynayıp bitirenlerin yorumları bu şekilde.oynamadan yorum yapanları takma o kadar...

BSC Misafiri

11.5.2012 23:29:11

-2
Yorumlarda çoğu insanın ''eski havası yok'' dediğini okumadın sanırım? önce sen bir okusaydın yorumları.hem görünen köy kılavuz istemez.grafikler direk gta zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Max Payne 3
+ TAKİBE
AL
248 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız