Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Max Payne 3 için 12 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı

 
 
Mod Geliştiricisi 'nmslMDSXXX', nişancı aksiyon macera oyunu Max Payne 3 için yeni bir mod yayınladı. HD doku paketi olarak karşımıza çıkan bu mod, 12 GB'lık bir boyuta sahip durumda ve oyundaki nesnelerin ve yüzeylerin çoğunu iyileştiriyor.
 
Doku paketi oyunu daha net hale getiriyor
 
 
 
Mod geliştiricisinin belirttiğine göre oyunda daha yüksek kaliteli dokulara bu paket ile beraber ulaşabiliyor ve böylece daha net bir oyun kalitesine erişebiliyoruz. Max Payne 3'ü tekrar oynama gibi bir niyetiniz varsa elbette bu paket ile beraber deneyimlemenizde fayda var.
 
Yayınlanan HD Texture Pack diğer modlarla beraber uyumlu bir şekilde çalışıyor. Yani birden fazla modu bu paket ile beraber kullanabilir ve aynı zamanda 3D modellerin kalitesini yükselten 4K paketi ile beraber bu modu harmanlayabilirsiniz. Alternatif olarak Max Payne'in Sam Lake'e (Max'in orijinal yüzü) benzemesini istiyorsanız da bu modu tercih edebilirsiniz.
HD paketten birkaç karşılaştırma görüntüsü
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Max Payne Max Max Payne 3 Rockstar Games Action PC PS3 Xbox 360
Banishers: Ghosts of New Eden için PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı KRAFTON, 2024’te Çıkacak Oyunları Dark and Darker Mobile ve inZOI'yle Büyümeye Devam Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.1.2024 11:45:30

0
Max Payne 3, Max Payne 2 ((https://www.emugames.net/playstation-2-roms/max-payne-2-the-fall-of-max-payne/).) 'nin gerçekten iyi bir devamıdır. Yine de HD dokusunun oyunun hissini değiştirdiği yönündeki yorumlardan birine katılıyorum. Ama yapanı tebrik ederim, yine de çok güzeldi

Dhalsim

26.1.2024 10:48:30

0
Ayasofya'nın orijinal yüzlerce yıllık şahane taşlarının yerine iğrenç bir şekilde tüm tarihe, insanlığa ihanet ederek parkelenmesine benziyor. Ben orijinali görmek için geziyorum, oynuyorum. Ama tüm pişkinliği yüzsüzlüğü ile dangalağın biri gelip tüm o havayı yok ediyor.

Chosen_One

26.1.2024 01:38:33

0
Bu hd doku paketleri sadece grafiksel dokuyu değil, oyunun da dokusunu değiştiriyormuş gibi hissediyorum. O yüzden sevmiyorum bu hd doku paketlerini. Orijinal oyun daha güzel görünüyor benim gözüme açıkçası

BSC Misafiri

25.1.2024 23:26:26

0
Grafikler iyi olursa tekrar oynanır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Max Payne 3
+ TAKİBE
AL
248 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız