Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GR: Future Soldier'ın İlk DLC'si Duyuruldu


     Mayıs ayının beklenen yapımlarından olan Ghost Recon: Future Soldier'ın ilk indirilebilir içeriği, bugün Ubisoft tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre bu indirilebilir içeriğin adı, "Arctic Strike" olacak. 
 
     3 Temmuz tarihi için duyurulan bu indirilebilir içerik, 800 MS ve 10$ karşılığında satın alınabilecek ve Xbox 360, PS3 ve PC formatlarının hepsini destekleyecek. Bu paket oyuna, sayısı tam belli olmamış miktarda çoklu oyuncu haritası, bir adet "Guerilla Mod" haritası, 6 yeni silah ve yeni bir çoklu oyuncu modu ekleyecek. Ubisoft, bu içerik için pek fazla görsel yayımlamasa da paketin tanıtım posteri oyuncularla paylaşıldı. Bu postere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ghost Recon : Future Soldiers Ubisoft Xbox 360 PS3
Max Payne 3'ün Arcade Modu Detaylandırıldı Ron Gilbert'in Yeni Projesi Ortaya Çıktı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

khyrasothemis

11.5.2012 23:09:22

-1
Biraz önce dedıgınız açıklama sabah saatlerınden berı oyunun internet sitesinde yazıyordu, ayrıca oyunun DLC'si 3 hazıranda degil 3 temmuz da gelecek tercüme hatası var !!!!!!! Available on July 3rd, the Arctic Strike downloadable content pack will extend your Ghost Recon Future Soldier Experience, bringing you from the streets of Moscow to the far reaches of the Arctic. This first DLC package will include additional multiplayer maps, a new multiplayer mode, a new Guerrilla Mode co-op map and six additional weapons to provide for even more diversity in your arsenal. More information about this DLC will be available soon. Arctic Strike DLC package will be available for purchase for 800 Microsoft points on Xbox Live or £7.99 on the PlayStation Network.

BSC Misafiri

11.5.2012 22:14:23

0
Zırnık koklatmam.

alemburda34

11.5.2012 21:01:30

0
Oyun çıkmadan DLC çıkartacaklar yuh artık işin dozunu abarttılar.

hanifi kaya

11.5.2012 20:35:31

0
şimdiden diyorlarki oyun çıktıktan sonra içindeki gizli haritaları satacaz isteyen alır ne satarsak artık ::)))

BSC Misafiri

11.5.2012 20:29:16

0
ayip ! bu haberlerle oyuncuları heycanlandırıp, sevindirdiklerinimi sanıyorlarki.!!! oyun cıkmamış koysana o haritaları oyuna . ayip be öff ! oyun mahkemeleri nerdesiniz kurulun artık ! oyuncuların haklarını gözetin !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Recon : Future Soldier
+ TAKİBE
AL
90 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız