Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3 CE ve Kinect Ayrıntıları

"Herkes hayatta kalamayacak. "

     Bir Electronic Arts Inc. stüdyosu olan, dünyanın önde gelen video oyun geliştiricilerinden BioWare bugün epik aksiyon RYO’su Mass Effect™ 3’ün 6 Mart 2012 tarihinden itibaren dünyanın dört bir yanındaki mağazalarda satışa sunulacağını duyurdu. Mass Effect 3’te “Reapers” ismiyle bilinen kadim uzaylı ırk, ardında yalnızca yıkım bırakarak tüm galaksiyi istilaya başlayacak. Dünya ele geçirilmiş, galaksi yok olmanın eşiğinde ve onları durdurabilecek tek kişi sizsiniz. Başarısız olmanın bedeli, soyumuzun tükenmesi olacak. Siz, Komutan Shepard rolünde galaksiyi kurtarmak için karşı saldırıyı yöneteceksiniz. Galaksi güçlerini Reaper tehdidini sonsuza dek ortadan kaldırmak için bir araya toparlarken olayların nasıl gerçekleşeceğine, hangi gezegenleri yok olmaktan kurtaracağınıza, hangi ırklarla ittifak kuracağınıza tamamen siz karar vereceksiniz.

     Mass Effect 3 ile daha önce gördüklerinizin çok ötesinde aksiyon ve duygusallık sunacaklarının altını çizen Mass Effect serisinin Baş Yapımcısı Casey Hudson, “Bu, tüm galaksinin içinde bulunduğu bir savaş ve liderliğiniz esnasında vereceğiniz kararlar galaksiyi kurtarıp kurtaramayacağınızı belirleyecek” diye konuştu.

     BioWare bugün ayrıca Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition versiyonunu da duyurdu, oyunun bu özel versiyonu özel bonus içerik ve oyun-içi görünüş paketi gibi açılabilir öğeler, Dark Horse çizgi romanı, ciltli çizim kitabı, özel müzik CD’si, özel taşbaskı ve özel N7 yaması içerecek. Oyunun hem yeni, hem de eski hayranlarına hitap edecek olan Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition ayrıca bu versiyona özel dört taktik silah içeren N7 Arsenal Pack’e de anında erişim sunacak.

     Heyecan dolu çatışmaları, interaktif, sinematik hikaye anlatımı ve uzay keşfiyle birleştiren Mass Effect serisi, bugüne kadar 200’ün üzerinde uluslararası ödül kazanmış olan, oyun tarihinin en başarılı oyunlarından biridir.

     Mass Effect 3 ve Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition, 6 Mart 2012’den itibaren Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için satışa sunulacaktır. BioWare ayrıca Mass Effect 3’ün Xbox 360 versiyonunda Kinect™ desteğinin de olacağını duyurdu, böylece oyuncular yeni ses tanıma teknolojisi sayesinde kendilerini Mass Effect evrenine tamamen kaptıracaklar.
 
                                                                                                               Basın Bülteni
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Skylanders Spyro’s Adventure'dan Video ve Bilgiler FIFA 12, Football Club Detayları ve Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2011 10:50:51

0
Yav yine mi Husk'lar!? :D Heh işin şakası ayrı tabi ama oyun süper olucak vallahi.

Guest-49878F607

8.6.2011 00:49:50

0
quote:

oyun tarihinin en başarılı oyunlarından biridir.
Kesinlikle oynadığım en iyi rpg aksiyon Mass Effect..Hem hikayesiyle hem oynanışıyla süper bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız