Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 12, Football Club Detayları ve Görüntüleri

Oyun Deneyiminiz, Gerçek Dünya Hikayeleri İle Daha Da Gelişecek
 
     Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) bugün dünyanın en tutkulu spor taraftarlarını devasa FIFA online camiasında bir araya getirecek olan yeni EA SPORTS™ Football Club servisini duyurdu. FIFA 12’nin özünü oluşturacak olan EA SPORTS Football Club, oyuncuları sürekli olarak güncellenen içeriklerle gerçek dünya futboluna bağlı tutacak, oyuncuların favori takımlarını gerçek dünyadaki etkinliklere bağlı yeni yollarla desteklemelerini sağlayacak ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncuya, arkadaşlarına ve rakiplerine karşı mücadele etme imkanı sunacak.

     FIFA online oynayan milyonlarca oyuncu bize, özünde futbol aşkının bulunduğu yeni bir deneyim için büyük bir talep olduğunu gösterdi diyen FIFA serisinin Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Matt Bilbey, “EA SPORTS Football Club futbol taraftarlarını bir araya toplayacak ve onları daha önce bir futbol oyununda görülmemiş yollarla birbirine bağlayıp eğlendirecek yeni bir sosyal deneyim” diye konuştu.

     EA SPORTS Football Club, futbol taraftarlarının FIFA 12 oynayan arkadaşları ve milyonlarca diğer taraftar ile rekabet edebilmelerini sağlayacak, her hareketin ve ilerlemenin düzenli olarak ölçüleceği yeni bir sosyal deneyim yaratıyor. EA SPORTS FIFA 12 içinde meydana gelen her şey, anlamlı bir şekilde ölçülecek. Tüm sezon boyunca, her bir maç önemli olacak. Kazandığınız deneyim puanları sayesinde level atlayacak ve durumunuzu geliştireceksiniz. easportsfootball.com adresinden arkadaşlarınızı, mücadeleleri ve durumları takip edebileceksiniz. Facebook gibi sosyal kanallar üzerinden başarılarınızı paylaşıp karşılaştırabilecek, haberleri yayabileceksiniz.

     EA SPORTS Football Club, oyuncuların FIFA 12’de yapacakları her şeyle takımlarını temsil etmelerini ve rakip takımlara karşı yarışabilmelerini sağlayarak tuttukları takımla olan bağlarını daha da derinleştirmelerini sağlayacak Support Your Club özelliğini beraberinde getiriyor. Kulüp puanları kazanarak takımınızın Support Your Club Lig Tablolarında daha üst sıraya çıkmasını sağlayabilir, küme düşmemesine yardımcı olabilirsiniz. Sanal lig tabloları her hafta resetlenerek yeni mücadeleler, yeni rekabetler ve yeni hikayeler yaratacak.

     Taraftarlar artık futbol dünyasıyla hiç olmadıkları kadar içli dışlı olacaklar. EA SPORTS Football Club’taki içeriği gerçek futbol dünyasından hikayeler yönlendirecek ve bu sayede oyunun devamlı olarak yeni ve taze olması sağlanacak. Oyuncular gerçek dünya futbolundaki önemli etkinlikleri oyunları vasıtasıyla yaşayabilecekler. EA SPORTS Football Club oyuna yeni içerik ve mücadeleler ekleyecek özel bir ekibe sahip olduğundan FIFA 12 aynı gerçek dünyadaki sezonlar gibi görünecek, hissettirecek ve oynanacak.

     FIFA 12 sonbahar aylarında PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için çıktığında, EA SPORTS Football Club servisi de ücretsiz olarak devreye girecek.

     FIFA 12 bu sonbaharda PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi, Nintendo 3DS™, PSP® (PlayStation®Portable) sistemi, iPhone®, iPad™ ve iPod® touch için çıkacak. Platformlara özel diğer ayrıntılar önümüzdeki aylarda duyurulacak.
 
                                                                                                                   Basın Bülteni
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN
Mass Effect 3 CE ve Kinect Ayrıntıları Dragon's Dogma'dan Harika Bir E3 Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bariskoban

13.6.2011 16:45:21

0
"ultimate team" modu zaten bu değil miydi? ne farkı olacak. facebook gibi bir mesajlaşma modulu gibi birşey mi eklenecek sadece..sosyal paylaşım kelimesi içeriyor farklı olarak.

Sir Maximus is BACK

10.6.2011 02:34:02

+1
güzellll,Zaten yine Fifa alıcam sadece,bu yılda öle yaptım yine Fifa'dan vazgeçemiyorum.

Recharged

9.6.2011 00:19:38

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması PESi ezip geçecek gibi görünüyor
Bunu zaten FIFA 11'de yaptılar.

BSC Misafiri

8.6.2011 17:51:45

0
hicbirsey anlamadim !!!

BSC Misafiri

8.6.2011 13:04:13

+1
Grafikler çok iyi duruyor fifa 12 de...Yeni oyun motoru İmpact Engine ise tadınmaz yenmicek gibi...Kemik seslerini bol bol duyucaz gibi fizik animasyonları kusursuz.İmpact engine ınanılmaz bır fizik animasyonu sunuyor fifa 12 ye . Tabi oyunda 2 tane oyun motoru kullanılması ve bu sekıl anımasyonların olması konsollardaki ve pc deki optimize olayını nasıl etkılıcek bakalım bana kalırsa cok kasıcak gıbı cıhazları….Pes in videosunu ızledım..Pes e gelınce Pique nın boynundakı damarı gordnuzmu sankı evrım gecırıcekmıs gıbı zıra ıbrahımovıc te oyle … ayrıca pas atarkenkı o esneklık hala yakalanamamıs sankı ayak degılde sopa pas atıyor gıbı. carpısma sahnelerı ıyı gıbı duruyor ama fifa nın ımpact engıne motoru kdr kalıtelı gelmedı bana . Oyuncuların koşu anımasyonları hala tavus kuşu kosarmıs gıbı hangı teknolojıyı kullanıyorlarda bu hala bole devam edıyor cok merak edıyorum. Son olarak umarım spiker değişmiştir ve taraftar efektlerıde değişmiştir..Maç yaparken sankı sezon öncesı hazırlık kam

ugrcan1

8.6.2011 13:04:06

+1
Bu sene oldukça gzl gelicek fifa her şeyiyle mükemmel ve bu haber daha da gzl gerçekte sevdiğiniz takımla oynayıp onu dahada yükseltmek level atlamak falan baya bi içerik geliyor gibi fifa oyunun çıkmasına yaklasık 4 ay gibi bi zaman var beklemek çok zor..

Katates Pızartması

8.6.2011 08:49:11

+5
PESi ezip geçecek gibi görünüyor

dean1995

8.6.2011 08:17:44

-1
NBA Live'ın 'NBA Today' sistemi gibi.hatta biraz daha gelişmişi.

onur89tr

8.6.2011 00:56:12

+1
Bu sene çok sağlam bir temayla geliyor FIFA 12.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız