Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skylanders Spyro’s Adventure'dan Video ve Bilgiler

Spyro ile platformlar arası oyun deneyimi
 
     Activision Publishing, Inc. (Nasdaq: ATVI) bugün video oyun ve oyuncak endüstrilerinde eğlence devrimi yaratacak Skylanders Spyro’s Adventure’u duyurdu; oyun Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, Playstation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Wii™, Nintendo 3DS™, mobil cihazlar, Windows PC ve web için ilk platformlar arası oyun deneyimini sunacak. Oyundaki Portal of Power™’ı kullanan oyuncular Skylanders figürlerini istedikleri platformdaki oyuna aktarabilecekler. Ev ve el konsollarındaki oyunlar sırasında her bir Skylander yetenek ve level gelişimlerini hatırlayacak ve bu sayede oyuncular yüksek level Skylanders figürlerini diğer platformlarda oynamak üzere kullanabilecekler.

     Bir çocuğun Skylanders oyuncağı ile oyun konsoluna hayat verebileceğini söyleyen Activision Publishing CEO’su Eric Hirshberg, “Düşünün ki bir çocuk Skylanders oyuncağına önce Xbox 360’da hayat veriyor, diğer gün arkadaşının PS3’ünde, sonraki gün ailesinin arabasının arka koltuğunda seyahat ederken 3DS’inde oynuyor, diğer gün ise web üzerinden karakterini yönetiyor; ve bu esnada da tüm bu platformlarda karakterinin gücünü ve yeteneklerini geliştirmeye devam ediyor. Böylece fiziksel ve sanal oyun dünyaları yepyeni bir yöntemle bir araya gelmiş oluyor" diye konuştu.

     Activision Skylanders Spyro’s Adventure için planlar yapmaya başladığında, sürükleyici bir hikaye yaratmak üzere dünyanın en ünlü Hollywood yeteneklerine yöneldi. Oyun, oyuncaklar ve teknoloji, merkezi Novato’da bulunan Toys for Bob tarafından geliştirilirken, macera dolu hikaye ise orijinal Toy Story filminin Oskar adayı yazarlarından Alec Sokolow ve Joel Cohen tarafından kaleme alındı. Sonuç olarak ortaya çıkan ürün ailelere koleksiyon değeri olan karakterler, çekici bir hikaye ve etkileyici bir interaktif eğlence deneyimi sunacak.

     Skylanders Spyro’s Adventure çocuklara sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu 30’dan fazla farklı karakteri kontrol edebilecekleri, Portal Master rolüne bürünme imkanı veriyor. Bu kahramanlardan her biri, Skylander’ları oyuncağa dönüştürüp Dünya’ya göndermiş olan, Kaos ismiyle bilinen sinsi Portal Master tarafından ele geçirilmiş gizemli dünya Skylands’in koruyucuları. Yalnızca Skylanders Spyro’s Adventure oyuncuları bu kahramanları kendi evlerine döndürme gücüne sahipler, ama bunu yapabilmek için mistik ortamları keşfetmek, tuhaf yaratıklara karşı savaşmak, hazineler toplamak ve zorlu bulmacalar çözmek zorunda olacaklar.
 
                                                                                                              Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Skylanders Spyro’s Adventure Platform Activision PC PS3 Xbox 360 Wii DS
Infinity Blade 10 Milyon Dolarlık Gelir Elde Etti Mass Effect 3 CE ve Kinect Ayrıntıları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skylanders Spyro’s Adventure ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız