Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's 616 Belgeseli Duyuruldu

 
Marvel evrenine ait birçok yapım izledik. Disney+ sayesinde de daha birçok yapım izleyeceğiz gibi duruyor. 
 
Marvel'a ait yeni dizi de geçtiğimiz saatlerde duyuruldu. Ancak bu sefer çizgi romanlardan uyarlanan bir şey değil, bir belgesel. Yeni duyurulan bu Marvel's 616 belgeselinde, Marvel karakterlerinin yaratılış sürecini izleyeceğiz.
 
Belgeselin bu yıl içerisinde hatta oldukça yakın bir sürede yayınlanması bekleniyor. Ayrıca bu belgeselden iki yeni de video paylaşıldı. Bu belgeseldeki yönetmenlerden biri de Community dizisinde Britta rolündeki Gillian Jacobs olacak. Bahsi geçen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
  
Son olarak da bugün Türkiye saati ile 23.00'da belgeseli hazırlayan ekip Comic-Con etkinliği altında bir panel düzenleyecek. Comic-Con'a dair ayrıntılı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Marvel Disney Film Dizi marvel's 616 marvels 616 belgesel karakterler disney+ konusu
Warhammer 40,000: Darktide Xbox Series X ve PC için Duyuruldu Tetris Effect: Connected Xbox Series X, Xbox One ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız