Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Comic-Con 2020 Etkinlik Takvimi ve İzleme Linki

 
Popüler kültürün son 50 yıldır en önemli etkinliklerinden biri olan San Diego Comic-Con 2020, koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl dijital olarak olarak düzenlenecek ve tamamen ücretsiz olacak.
 
Etkinlikte birçok panel düzenlenecek, cosplay yarışmaları düzenlenecek ve birçok yapımın duyurusunu, fragmanını veya yeni bilgilerini göreceğiz. Peki nasıl izleyeceksiniz?
 
Etkinliğin resmi hesabı bu akşam Türkiye saati ile 19:00'da değişecek ve etkinlik başlayacak. Etkinliğin resmi hesabı burası. Eğer İngilizceniz varsa birçok bilgiyi yine o sayfadan öğrenebilirsiniz. Yine de kısa özeti şöyle:
 
Comic-Con 2020 adı altında düzenlenecek panellerin çoğu zaten öncesinden kaydedildiği için, panelin saati geldiğinde, etkinliğin resmi YouTube hesabından panelin videosu paylaşılacak. Hem canlı yayınları hem de diğer tüm videoları bu akşam 19:00'dan sonra programa bakarak buradan takip edebilirsiniz. 
 
Buraya tıklayarak da tüm programı saati ile öğrenebilirsiniz. Her panelin üzerine tıklayarak da o panele kimin katılacağını öğrenebilir ve direkt olarak videonun yükleneceği adrese gidebilirsiniz. Ayrıca siteye üye olarak sadece kendinize özel bir takvim çıkartabilirsiniz.
 
Eğer hiç takip etmek istemezseniz, etkinlikte öne çıkan tüm oyun, çizgi roman, film ve dizi haberlerini bizim sitemizde bulabilirsiniz. Comic-Con 2020 bu akşam başlayıp Pazar gününe kadar devam edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
San Diego Comic-Con 2020 San Diego Comic-Con Comic-Con etkinlik dijital ne zaman başlama saati izleme linki nereden izlenir program takvim panel haberler nasıl izlenir
Persona 5 Royal Satışları 1.4 Milyonu Aştı Hearthstone'un Yeni Eklenti Paketi 6 Ağustos'ta Sizlerle

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız