Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvelous, Rune Factory 6 oyununu duyurdu

 
 
Marvelous ekibi Rune Factory serisinin bir sonraki ve yeni ana oyunu olan Rune Factory 6'yı duyurdu. Oyunun hangi platformlara çıkış yapacağı duyurulmadı. Seri yönetmeni Shiro Maekawa, Rune Factory 6'nın geliştirilmekte olduğunu ve oyunun Doğu ve Batı'yı temsil eden batı kıtası Adonea'da geçeceğini doğruladı.
 
Serinin ana oyunu şu anda geliştirilme aşamasında
 
 
 
Yeni duyurulan Rune Factory 6 dışında bir de Rune Factory: Project Dragon oyunu geliyor. Bu iki oyunun da Adonea'da geçmesi planlanıyor. Yeni duyurulan oyunlar geçtiğimiz günlerde Marvelous tarafından gerçekleştirilen canlı yayın etkinliğinde hayranlara sunuldu. 
 
Tanıtımı yapılan oyunlar hakkında birçok detay hayranlara aktarıldı. Oyun içerisinde yer alan karakter tasarımları ve oyun içi detaylar izleyenlere sunuldu. Rune Factory 6 duyurusunu da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 
Oyunun duyurusu (25:44 / 27:00 dakikalar arası)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma simülasyon aksiyon Rune Factory 5 Xseed games
Naughty Dog ekibinden üzen haber: The Last of Us Multiplayer ertelendi! Firewalk ekibinden yeni PvP odaklı nişancı oyunu Concord geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rune Factory 5
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız