Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firewalk ekibinden yeni PvP odaklı nişancı oyunu Concord geliyor

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Firewalk Studios, PvP tabanlı birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Concord'u PlayStation 5 ve PC için duyurdu. Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Geliştirici ekip oyun hakkında açıklama yaptı
 
 
 
Çevrimiçi odaklı Concord geçtiğimiz günlerde duyuruldu ve ekipler oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları aktardı:" Geçen ay Firewalk'ın PlayStation Studios'a katılacağı haberini paylaştıktan sonra bugün yeni oyunumuz Concord'u duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. PlayStation etkinliği sırasında duyurulan Concord, 2024 yılında PlayStation 5 ve PC'ye gelecek. Oyunun temeli PvP ve çevrimiçi olacak.
 
Concord ile oyuncuları bir araya getirmek istiyoruz. Oyuncuların birbirleriyle bağlantı kurması, sosyalleşmesi ve birbirlerine ilham vermesi bizim temel amacımız. Firewalk ekibi olarak çok oyunculu bu yapımla beraber heyecan verici bir deneyim sunmak istiyoruz. Oyun içerisinde beklenmedik anların paylaşılmasını istiyor ve bu temelimizi buna göre atıyoruz."
 
Yayınlanan kısa tanıtım fragmanıyla beraber oyun hakkında pek bir şey göremesek de umuyoruz ki güzel bir deneyim bizlere aktarılır.
 
Concord duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Concord
Marvelous, Rune Factory 6 oyununu duyurdu Arizona Sunshine II PS VR2 ve SteamVR için geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız