Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Man of Medan'ın Geliştirici Günlüğünde Co-op Modu Tanıtılıyor

 
Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games, yeni korku oyunu The Dark Pictures: Man of Medan için yedi dakika uzunluğunda bir geliştirici günlüğü yayınladı ve çevrimiçi co-op olarak oynanabilecek paylaşımlı hikaye modu detaylandırılıyor.
 
İki oyuncu da beş ana karakterden birinin kontrolünü ele alarak bu karakter adına seçimlerde bulunacak. Bir oyuncu kontrol edilmeyen başka bir karakter ile sohbet ederken diğer oyuncu da o esnada dalış yapıyor olabilecek yani her iki oyuncu da oyunun tamamen farklı bir kısmını tecrübe edebilecek. Her ikisi de ister ayrı ister birlikte olsun hikayeyi etkileyen seçimler yapacak. Hatta diğer oyuncunun yapmış olduğu birkaç kötü seçim sizin ölümünüze dahi sebep olabilecek.
 
Diğer oyuncu bir seçim yaparken ekranınızda bilgilendirileceksiniz fakat hangi seçenekler arasında seçim yaptığını göremeyeceksiniz. Ayrıca diğer oyuncu seçim yapmadan önce ona tavsiyede bulunmak mümkün olacak.
 
The Dark Pictures: Man of Medan 30 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER The Dark Pictures: Man of Medan Supermassive Games
Ubisoft Gamescom 2019'a Getireceği Oyunları Duyurdu Ryan Duffin ve Sean Slayback Microsoft'un Birinci Parti Stüdyosu The Initiative'e Katıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

8.8.2019 14:24:20

0
04.30 - "Benim için en büyük problemin, ilgili verinin tüm niceliği, bu verinin kalitesini kaybetmemesi ve yine de konsolların diskine sığdırmak olduğunu söyleyebilirim" Bu konsollar ne zaman oyun gelişimine engel olmayı kesecek hadi bakalım ps5 zamanına inş :d

ASKERTUNGA

8.8.2019 13:40:15

0
Ben bu oyunun multiplatform olduğunu bilmiyordum. O ayrıntıyı atlamışım. PS4 Exc sandığım için şaşırmıştım Türkçe olmadığına. Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar.

Philipp_Plein

8.8.2019 12:16:35

0
Until Dawn gibi Sony ex olsaydı Türkçe gelirdi, multiplatform olunca firmaya çeviri için teklif yapan bile olmamıştır.

mehmetalpertr

8.8.2019 10:33:19

+1
quote:

Orjinalden alıntı: KUMANDANASKER Bu oyunu alacaktım fakat Türkçe dil desteği olmadığı için vazgeçtim. Until Dawn, Detroit, Beyond Two Soul... Bu oyunlar Türkçe dil desteği ile nasıl keyifli bir hale gelmişti. Sen git Until Dawn'a Türkçe koy, buna koyma. Olacak iş değil.
Until Dawn ve diğer bahsettiğiniz oyunlara Türkçe dil seçeneğini Sony getirdi. Yapımcı firma ile alakası yok. O oyunlar zamanında PS Exculisive olarak çıkmıştı. O yüzden Sony TR o oyunlara TR dil desteği getirmişti. Man Of Medan ise Multiplatform olarak çıkıyor. O yüzden Sony TR dil desteği ile uğraşmaz.

ASKERTUNGA

8.8.2019 10:12:06

0
Bu oyunu alacaktım fakat Türkçe dil desteği olmadığı için vazgeçtim. Until Dawn, Detroit, Beyond Two Soul... Bu oyunlar Türkçe dil desteği ile nasıl keyifli bir hale gelmişti. Sen git Until Dawn'a Türkçe koy, buna koyma. Olacak iş değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures: Man of Medan
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız