Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Man of Medan'ı Ücretsiz Oynayabilirsiniz

 
 
Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games'in yeni korku oyunu The Dark Pictures: Man of Medan'ı ücretsiz oynayabilirsiniz. 30 Ağustos'ta yayınlanan, 5 kişilik co-op destekleyen Man of Medan'a sahip bir arkadaşınız varsa siz de arkadaşınız sayesinde ücretsiz oynayabilirsiniz.
 
Oyunun çevrimiçi modunu ücretsiz oynayabilmeniz için, oyuna sahip olan bir arkadaşınızın sizi davet etmesi gerekiyor. Eğer konsolda oynayacak iseniz, oyunun mağazadan ücretsiz deneme sürümünü indirmeniz gerekiyor ve ardından oyuna sahip olan arkadaşınız size Shared Story Mode özelliği sayesinde davet atabilir ve birlikte oynayabilirsiniz.
 
Oyunu Steam üzerinden aynı şekilde oynamak, konsol sürümüne göre biraz daha karmaşık. Bunu da rahatça anlayabilmeniz için Bandai Namco bir video paylaşmış. Videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Bu özellik 6 Ocak'a kadar erişilebilir olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite The Dark Pictures: Man of Medan Supermassive Games
Death Stranding'in Yeni Güncellemesi Yolda Five Nights at Freddy’s 1, 2, 3 ve 4'ün Konsollar İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures: Man of Medan
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız