Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia III Dağıtım Sayısı Açıklandı

 
   Bugün Take-Two Interactive Software, 31 Aralık 2016 tarihiyle birlikte sonlanan finansal çeyrek raporlarını paylaştı ve böylece firmanın birkaç oyununa ait dağıtım sayılarını da öğrenmiş olduk.
 
   2K Games'i bünyesinde barındıran Take-Two'nun raporlarına göre de Mafia III yaklaşık olarak 5 milyon adet dağıtıldı. Oyun ilk haftasında 4.5 milyon adet dağıtılmış ve 2K'nın en hızlı satan oyunu olarak bir rekor kırmıştı.
 
   Mafia III dışında Civilization VI ve NBA 2K17 hakkında da bilgi paylaşıldı.
 
   Civilization VI, 1.5 milyondan fazla dağıtıldı. Take-Two CEO Strauss Zelnick'in açıklamasına göre serinin toplam satışları ise neredeyse 40 milyona ulaştı. NBA 2K17 ise 7 milyon adet dağıtılarak 2K'nın en çok satan spor oyunu olma yolunda ilerliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mafia Mafia 3 2K Games Hangar 13 Vito Scaletta PC PS4 Xbox One
Denuvo Anti-Tamper Teknolojisini Tamamen Yeniledi Grand Theft Auto V 75 Milyon Adet Dağıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cntzlm

11.2.2017 01:56:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: qubee

Esas oyun satmis patlasa ne yazar. adamlar icin onemli olan satmasi
bu seferlik isimden sattı alan adam pişman oldu bir daha mafia serisine balıklama atlarlar mı?

qubee

10.2.2017 20:26:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm oyun patladı fazla satsa ne yazar....
Esas oyun satmis patlasa ne yazar. adamlar icin onemli olan satmasi

BSC Misafiri

10.2.2017 14:14:43

0
Cpy sagolsun oyunun ne kadar berbat serisine yakismiyan oyun oldugunu bize gosterdi tenkü cpy

- The Stig -

10.2.2017 13:48:26

0
mafia 3 alip 2 saat icinde iade etmistim. mafia 2 oynamayi tercih ederim.

Nevfel

8.2.2017 21:11:42

0
Mafia 2 de muhteşem bir oyun değildi hatta vasattı ama italyan mafyası olayı ve senaryodan yırttı. Yoksa ilk mafia nerede mafya 2 nerede. Mafya 3 fena bir oyun değil ama sıkıntı ana karakterin mafya olayına oturmaması ister istemez sırıtıyor. Ne gerek varmış böyle bir senaryoya anlam veremedim. Halbuki Vitonun hikayesini devam ettirseler harika olabilirmiş. Gta olacağım diye tarihi ileri almışlar bu sefer ortaya gta san andreas gibi bir zenci koymuşlar ortaya karışık saçma sapan birşey çıkmış. Bu oyunu başka bir isimle çıkarsalar bu kadar eleştirilmezdi bence. Grafikler sesler müzik bence iyi ama dediğim gibi birşeyler havada kalıyor havaya giremiyorsunuz. Gta olmaya çalışmaya ne gerek vardı ki mafya oyunu mafya olmak için oynanır onuda bu oyunda hissedemiyoruz maalesef.

BSC Misafiri

8.2.2017 20:04:34

0
mafia 3 en hızlı iade edilen oyunları galiba aynı zamanda

Jack Rabbit Slims

8.2.2017 18:53:59

+2
İlginç cidden, Mafia IV çıkınca da I-II-III iyiydi ama bu kötü demeye başlar insanlar. Halbuki II'nin çıktığı zamanki yorumları hatırlıyorum herkes bu nasıl Mafia, Mafia ayakçısıyız resmen diyordu.

2K

8.2.2017 18:41:11

+3
İlk haftasında o kadar çok satması normal çünkü Mafia 1 ve 2 çok iyi oyunlardı ve insanlar 3'ünde böyle olacağını düşündü. Benim açıkçası gösterdikleri videolardan dolayı şüphelerim vardı o yüzden almadım. Zaten performans sorunları falan derken aylarca oynamadım. Daha sonra 35TL'ye düştüğünü görünce aldım ve bitirsem de kesinlikle iyi bir oyun ya da tavsiye edeceğim bir oyun değil. Konusu fena değil, karakterleri güzel ve senaryo anlatımı başarılı fakat bunlar için alın oynayın demem. Ana görevler ile yan görevlerin birbirinden farkı yok ve ana görevlerin açılması için alanları ele geçirmeniz gerekiyor bu bölümlerde birbirinin kopyası görevler. Güzel ana görevleri yok değil fakat onlara gelene kadar aynı 30 görevden yaptıktan sonra pek bir anlamı yok. Yan görevleri yapayım derseniz adamlar oyunu uzatmak için sizi sürekli haritanın bir ucundan diğerine götürüyor. Steam oynama süresine bakarsanız 32 saat göreceksiniz fakat almışken her şeyi yapayım diye oynadım ki çoğu oyuna öyle yaparım o sürenin yarısı yollarda araç sürmek ile geçmiş olabilir. Oyun Mafia konseptini başarılı bir şekilde kullanıyor, her alanın liderleri var onlar ile her ana görev sonrası toplantı yapıyorsunuz bunlar güzel detaylar fakat Mafia 1 ve 2. havası yok. Daha çok GTA benzeri bir oyun olmaya çalışmış. Ana karakteri zaten beğenmedim. Yabancı basında pek söz söyleyen çıkmadı çünkü ırkçılık onlarda önemli ve üstüne konuşulması zor bir konu fakat bizde zencilere karşı bir ırkçılık olmadığı için açık açık söyleyebilirim. Bir Mafia serisinin oyununun ana karakteri zenci olmamalıydı. Bunu ırkçılıktan dolayı söylemiyorum fakat Mafia deyince nasıl aklımıza İtalyanlar geliyor ya da Ninja deyince Japonlar geliyorsa ismi Mafia olan bir oyunun bu kalıplara uygun olması lazımdı. Oyun ırkçılığı da çok iyi kullanıyor polisler size direk şüpheyle yaklaşıyor, bazı mekanlar sadece beyazlara özel siz girince hop diyorlar fakat sen ırkçılık böyle önemli insanları etkilemiş bir olay diyorsun ve dahil etmişsin oyuna ama ana karakter zaten şehrin ağzına ediyor. Yani oyunun verdiği mesaj ne oluyor o zaman burada. Umarım 4. oyunu başka bir stüdyo yapar ve ilk iki oyuna daha çok benzer o atmosferi yakalayabilir. Son olarak eski oyunlarda oyunun geçtiği açık dünya sadece konuya hizmet eden bir araçtı, amaç değil. O yüzden ne farklı farklı yan görevler ne de yapılacak etkinlikler vardı açık dünyada ve bu oyunlar bu yüzden başarılı olmuştu. Şimdi açık dünya yaptık diye içini bir sürü toplanacak item ve yan görevler ile doldurma gereği duymuşlar. Fakat Mafia oyunu bu GTA değil.

stun

8.2.2017 17:54:32

0
oyun çöp gerçekten parasını verdiğim şeyleri bitirmek için çabalarım ama bitiremedim o kadar çöp .. bu oyunların bu kadar sattıgını görünce.. ne biliyim.. üzülüyorum.. oyun kendini tekrar etmiyor diyen adam gitsin atlasın şurdan.. her görev aynı. grafikler geçen nesle ait.. hatta geçen neslin oyunlarında bile kötü .. hikaye, oynanış herşey tekrar..

Tiny Titan

8.2.2017 16:32:19

0
Oyun çöp olmasına rağmen bu kadar satmış birde düzgün yapsalardı 10-15 mil civarı satardı herhalde.

BSC Misafiri

8.2.2017 15:47:20

0
Alucardo@ Senin gibilere oyun dunyasinin copcusu derler. Bu oyuna muhtesem diyen adami nazarlik diye duvara asmak lazim??

Alucardo

8.2.2017 13:49:04

0
Neden muhteşem olduğunun sebeplerini ben sıralayabilirim kendim için. Beğenmeyenler oyun kötü niye çünkü ana karakter mafya değil, oyun kendini tekrar ediyor ( ki etmiyor ) demekten başka ne diyebiliyor? Oyunun performans sorunları vardı, kaplamalar rezaletti ama yarattıkları açık dünya ve şehrin atmosferi, Donovan karakteri, oyundaki vahşet hissi,hikayenin muazzam anlatım şekli , mafya jargonu vs gibi daha sayabileceğim nedenler bunu affettirdi.

Project Scorpio

8.2.2017 13:03:18

+1
Bu oyuna muhteşem diyen tek insan olduğun için tarihe geçebilirsin.

Alucardo

8.2.2017 11:42:49

+1
Bu oyun bu kadar eleştiriyi hak etmiyor. Bence muhteşem bir oyun.

_GRKM_

8.2.2017 10:33:48

0
mafia 2'yi 3 defa bitirdim..mafia 3 de ön sipariş vererek aldım..3 gün zorla oynadım..şimdi öyle bir köşede duruyor..hayal kırıklığı oyun..

Zarbo257

8.2.2017 08:55:15

+2
Son 5 yıldır oynayıpta bitirmeden yarım bırakıp sildiğim tek oyun.Resmen sıvamışlar yaşadığım hayal kırıklığını bi ben biliyorum birde Allah.Ne umutlarla beklemiştim halbuki.

B1gChef

8.2.2017 03:09:06

0
Serisine yakışmayan bir oyun oldu grafikleri gelişti ama konu ilerleyişi bakımından geriledi.

cntzlm

8.2.2017 02:43:06

+1
oyun patladı fazla satsa ne yazar....
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia III
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız