Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Denuvo Anti-Tamper Teknolojisini Tamamen Yeniledi

 
   Özellikle Denuvo'nun son sürümünü kullanan Resident Evil 7'nin sadece beş gün gibi kısa bir sürede kırılmasından sonra Denuvo'nun yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığını yaptıkları açıklama ile birlikte öğrenmiştik.
 
   Şimdi ise Denuvo Software Solutions GmbH'nin korsana karşı mücadele sistemi olan Anti-Tamper teknolojisini tamamen yenilediği ortaya çıktı.
 
   Denuvo'nun bu yeni sürümü ise gelecek oyunlarda kullanılacak. Örneğin; Ubisoft'un South Park: The Fractured But Whole, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ve For Honor oyunları kullanacak. Bunların dışında Sniper: Ghost Warrior 3 ve Sniper Elite 4 gibi oyunlar da yeni sürümü kullanacak. 
 
   Denuvo'nun Anti-Tamper teknolojisi geçtiğimiz yıl çıkış yapan birçok oyunu korumayı başarmıştı. Bununla birlikte belirli bir korsan grup teknolojinin nasıl çalıştığını anlayıp bazı oyunları kırmıştı. Denuvo, Resident Evil 7'nin kırılması hakkında "Lütfen unutmayın, biz Anti-Tamper çözümümüzü kırılması zor olarak konumlandırıyoruz, kırılamaz şeklinde değil." dedi.
 
   Bu yeni sürümün korsan gruplar tarafından kırılıp kırılmayacağını ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Denuvo Anti-Tamper
PlayStation Store: Ocak 2017 En Çok İndirilen Oyunlar Mafia III Dağıtım Sayısı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ultralisan

14.2.2017 17:44:01

0
Meşazını aldım Denuvo kardeşim bende bu challengea Cpy olarak evet diyorum.

selmand

12.2.2017 20:59:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
Konsolosluk üreticileri kirdiriyorlar PC oyunlarını.

BSC Misafiri

11.2.2017 01:11:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri TheStarBox hala fifa17, unreval kırıl.adi bekliyorum, param yoktu ferrariyi caldim biniyorum ulkenin basindakiler gereksiz bir suru vergi alirken bizim paramizi calarken sorun yok biz haksiz yere alinan oyunun kopyasini indirince hirsizlik asil hirsizlik bizim paramizi haksiz yere alanlarin sucu sen devam et 200-300 tl bayilmaya benim yaptigim isede karisma evet de 200-300 tl vermey devam et iyiki bir oyunu orjinal almissin hemen savunuculuk yapiyorsun insanlarin ne yaptigi seni ilgilendirmiyor bos bos konusma ulkede bununla ilili bir yaptirim yoksa bu hirsizlik suc degil birader varsa oyle bir suc soyle haklisin diyelim yoksa bos bos konusmican 200-300 tlyi 50-60 tl lik seye vermek senin gonlu bollugun bize karisma fifa 17 bekliyoruz biz
Boşver sen canını sıkma ve bu çocuğu fazla ciddiyede alma kendisini oyun yapımcısı sanıyor zaten o :)))

redspawn

10.2.2017 15:47:45

0
Korsanı elbette onaylamıyorum! Ancak korsan olmazsa istedikleri fiyattan oyun sataçaklarınıda biliyoruz.cpy açık bir kapı bırakmıştır 5 gün değilse 10 gün sonra kırarlar yeni sürümü...

BSC Misafiri

10.2.2017 14:14:49

+1
TheStarBox hala fifa17, unreval kırıl.adi bekliyorum, param yoktu ferrariyi caldim biniyorum ulkenin basindakiler gereksiz bir suru vergi alirken bizim paramizi calarken sorun yok biz haksiz yere alinan oyunun kopyasini indirince hirsizlik asil hirsizlik bizim paramizi haksiz yere alanlarin sucu sen devam et 200-300 tl bayilmaya benim yaptigim isede karisma evet de 200-300 tl vermey devam et iyiki bir oyunu orjinal almissin hemen savunuculuk yapiyorsun insanlarin ne yaptigi seni ilgilendirmiyor bos bos konusma ulkede bununla ilili bir yaptirim yoksa bu hirsizlik suc degil birader varsa oyle bir suc soyle haklisin diyelim yoksa bos bos konusmican 200-300 tlyi 50-60 tl lik seye vermek senin gonlu bollugun bize karisma fifa 17 bekliyoruz biz

BSC Misafiri

10.2.2017 14:14:41

0
Fifa 17 bekliyorum !!! Kesin ea parayi basti oyuzden bekliyoruz hala

TheStarBox

10.2.2017 10:56:36

0
Hala "ya su oyun kirilamadi,bekliyorum" diyenler var.Ulan utanmiyorsunuzda hirsiz oldugunuzu soylemeye. Simdi "biz zengin degiliz ki bi oyuna 150tl verelim"ciler gelecek. Veremiyorsan oynama kardesim.Sen gidip milletin ferrarisini calip sonra arkadaslarina."Benim ferrari alacak param yok,o yuzden gidip çaldım" mi diyorsun? Oyun oynamak bir ihtiyac degildir.Lüks tür.Paran yetmiyorsa beklersin 5-6 ay 1 sene,fiyati dusunce gidip alirsin.

emrahcey

10.2.2017 02:12:31

0
Bu piyasada CPY'ye tekel oluşturduysa bir şekilde yapımcı ve dağıtımcı firmalardan para sızdırmaya çalışıyor olabilirler. BF1 kırıldı fakat Multiplayer değeri daha fazla yani single oynamışsın adamın umru değil. Bakınız : Unreval hala daha kırılmadı, bütün olayı zaten single'da...

-Prometheus-

8.2.2017 23:32:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel İyide neden ea oyunları ve bethesda oyunlarını kırmıyorlar. Ben ea ve bethestanın bu gruplara para verdiğini düşünüyorum. Muhtemelen Cpy oyunu kırınca ea ya diyor ki kırdım piyasaya vereyim mi yoksa şu kadar para verir misin? Sizcede burada bir saçmalık yok mu? En son versiyon kullananı 5 günde kır ama eski versiyonları kullananan popüler oyunlara dokunma kıramadım de.
Bunu bende düşünmüştüm.Bencede oyunları kırıp beklemeye alıyorlar.. artık ne kadar para alırlar bilemem ama var birşeyler ... son sürüm denuvo korumalı oyunu kırıp eski sürüm kullananları ellememek tamamen duygusal(parasal) sanırım :) FİFA 17 hala kırılmadı ama resident evil 7 (5) gunde patladı... CAPCOM cimri sanırım

Nevfel

8.2.2017 21:19:30

0
İyide neden ea oyunları ve bethesda oyunlarını kırmıyorlar. Ben ea ve bethestanın bu gruplara para verdiğini düşünüyorum. Muhtemelen Cpy oyunu kırınca ea ya diyor ki kırdım piyasaya vereyim mi yoksa şu kadar para verir misin? Sizcede burada bir saçmalık yok mu? En son versiyon kullananı 5 günde kır ama eski versiyonları kullananan popüler oyunlara dokunma kıramadım de.

bkaakco

8.2.2017 17:32:29

0
Demek ki yapması çok zor bir şey değil, o zaman kırması da zor olmasa gerek.

BSC Misafiri

8.2.2017 17:03:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Midorima
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
Arz talep meselesi sanırım birazda. Bildiğiniz gibi Ps1,Ps2,Ps3 dönemlerinde konsolcuların büyük çoğunluğu korsan oyun oynuyorlardı çünkü o zamanlar ex oyunlar ve single oyunlar çoğunluktaydılar. Günümüzde ise özellikle konsollar için ex kavramı bitti gibi birşey. Hem çok az ex oyun çıkıyor hemde çıkan az sayıdaki ex oyun satamıyor rakamlar ortada. Single oyun sayısıda çok az ve artık oyunlar multiplayer oynamak için satın alınıyor. Multi oynamak için ise online olmak gerekiyor ve serverlara giriş içinde orj oyun şart. Durum böyle oluncada konsolda yani Ps4 ve Xbox One da korsan yok diye düşünüyorum. Ama bu onlarında bir gün kırılmayacağı anlamına gelmez. Şu anda kırmaya değer bulunmuyorlar bence. Şöyle düşünün bugün Ps4 ve Xbox One kırılsa ve single oyunlarını bedava oynama şansı olsa kaç kişi konsola o parayı verir alır makinayı kırdırdırır ki bunun içinde ayrı ücret gerekebilir ve sonrasında hangi oyunları oynar? Multi giremiyeceksiniz e ne oynayacaksınız o makinede? Tüm bu masrafı 3-5 oyun için mi yapacaksınız?
Sony ve Nindendo icin exclusive kavrami devam ediyor inanilmaz bir sekilde. o dedigin Microsoft ve oyunlari yada anlasmalarinda gecerkli diyelim.
Devam ediyor demişsiniz hemde inanılmaz bir şekilde. Bunu ciddi olarak mı yazdınız yoksa ironimi yaptınız anlayamadım? Bu nesil konsollara bu kadar az ve genel olarak kalitesiz ex ler yapılması banada inanılmaz geliyor Ps1 heleki Ps2 ve nispeten Ps3 döneminde çıkarılan bolca ve çok kaliteli ex oyunlara bakarsak ve bununla çıkışı üzerinden 3 sene geçmiş Ps4 konsolunu karşılaştırırsak ex oyun bakımından hali içler acısı hem sayı hem kalite olarak. Sizde bu görüşe katılıyorsanız tamam ama eğer gerçekten ex konusunda bu nesil konsolları nintendo dahil eski nesillere kıyasla başarılı buluyorsanız cidden söyleyecek söz bulamam. Ama bir soru sorabilirim bana başarılı bulduğunuz bu nesil konsollarda gerçekten kaliteli olan kaç ex sayabilirsiniz 3 senedir çıkmış olan? 5? 10? Ps1, Ps2 döneminden exleri yazayım mı buraya? Komik olur bu tartışma. Kendimizi kandırmayalım tüm dünyada bu nesil konsolların acımasızca eleştirildiğini hatta Ps4 için Remastered çöplüğü diye söz edildiğini biliyoruz. Xbox One nin lafını bile etmiyorum. Bu forumda 3-5 tane sahip olduğu konsolları ölümüne savunan ve dünyadan kopuk yaşayan genç kardeşlerimiz var umarım sizde onlardan biri değilsinizdir? Eğer durum o ise hiç yazmayayım ben. Oyun oynamaya konsollar yokken başlamış ve sega saturn dahil tüm konsolları satın almış ve şuanda PS4 Pro sahibi birisi olarak cidden üzülürüm yapmayın.
PS4 te exc çok az (kaliteli anlamında) ama satmayan Wii u da çok daha fazla ve kaliteli exc var onu rahatlıkla diyebilirim.
Kıyaslamayı bu şekilde yapacak olursak bir itirazım olmaz. Ps4 Pro sahibi olarak bir tanede Nintendo konsolu almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Eğer Nintendo konsolu alırsam multiplatform oyunlar için Pc konsolda oyun için Nintendo ve çıkacak 2-3 oyun içinde Ps4 elde tutabilirim ama bu nesil konsollar cidden hayal kırıklığı genel olarak.

BSC Misafiri

8.2.2017 13:31:19

0
Kim ne derse desin bu bir reklam.

BSC Misafiri

8.2.2017 13:31:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
Arz talep meselesi sanırım birazda. Bildiğiniz gibi Ps1,Ps2,Ps3 dönemlerinde konsolcuların büyük çoğunluğu korsan oyun oynuyorlardı çünkü o zamanlar ex oyunlar ve single oyunlar çoğunluktaydılar. Günümüzde ise özellikle konsollar için ex kavramı bitti gibi birşey. Hem çok az ex oyun çıkıyor hemde çıkan az sayıdaki ex oyun satamıyor rakamlar ortada. Single oyun sayısıda çok az ve artık oyunlar multiplayer oynamak için satın alınıyor. Multi oynamak için ise online olmak gerekiyor ve serverlara giriş içinde orj oyun şart. Durum böyle oluncada konsolda yani Ps4 ve Xbox One da korsan yok diye düşünüyorum. Ama bu onlarında bir gün kırılmayacağı anlamına gelmez. Şu anda kırmaya değer bulunmuyorlar bence. Şöyle düşünün bugün Ps4 ve Xbox One kırılsa ve single oyunlarını bedava oynama şansı olsa kaç kişi konsola o parayı verir alır makinayı kırdırdırır ki bunun içinde ayrı ücret gerekebilir ve sonrasında hangi oyunları oynar? Multi giremiyeceksiniz e ne oynayacaksınız o makinede? Tüm bu masrafı 3-5 oyun için mi yapacaksınız?
Sony ve Nindendo icin exclusive kavrami devam ediyor inanilmaz bir sekilde. o dedigin Microsoft ve oyunlari yada anlasmalarinda gecerkli diyelim.
Devam mı ediyor ? Sanırım sony size özel exc geliştiriyor ne devamı bir exc çıkma aralığı neredeyse senede 1 veya 2 ye düşmüş durumda

BSC Misafiri

8.2.2017 13:30:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
Arz talep meselesi sanırım birazda. Bildiğiniz gibi Ps1,Ps2,Ps3 dönemlerinde konsolcuların büyük çoğunluğu korsan oyun oynuyorlardı çünkü o zamanlar ex oyunlar ve single oyunlar çoğunluktaydılar. Günümüzde ise özellikle konsollar için ex kavramı bitti gibi birşey. Hem çok az ex oyun çıkıyor hemde çıkan az sayıdaki ex oyun satamıyor rakamlar ortada. Single oyun sayısıda çok az ve artık oyunlar multiplayer oynamak için satın alınıyor. Multi oynamak için ise online olmak gerekiyor ve serverlara giriş içinde orj oyun şart. Durum böyle oluncada konsolda yani Ps4 ve Xbox One da korsan yok diye düşünüyorum. Ama bu onlarında bir gün kırılmayacağı anlamına gelmez. Şu anda kırmaya değer bulunmuyorlar bence. Şöyle düşünün bugün Ps4 ve Xbox One kırılsa ve single oyunlarını bedava oynama şansı olsa kaç kişi konsola o parayı verir alır makinayı kırdırdırır ki bunun içinde ayrı ücret gerekebilir ve sonrasında hangi oyunları oynar? Multi giremiyeceksiniz e ne oynayacaksınız o makinede? Tüm bu masrafı 3-5 oyun için mi yapacaksınız?
PS4 aslında kırıldı her ne kadar BSC ve DH Cracking haberlerine önem vermiyo olsa Şuanda PS4'ün 1.76 CFW sürümüne sahip olan herkes oyunları indirip oynayabiliyor ve çeşitli yazılımlar ilede online olarak sorunsuz oynayabiliyorlar (Enazından forumlarda öyle yazıyor) Fakat bu kadar büyük haber değeri taşımamasının sebebi 1.76 neredeyse PS4 ilk çıktığı zamana dayanıyor herkes PS4'lerini güncelledi ve bu yüzden sayılı kesimde 1.76 sürümü var belki 1000 belkide 10.000 kişi hacker grupları şimdi meşhur 3.55 üzerinde çalışıyorlar hatta bir hacker'da 4.07'ye sıkıntısız kopya oyun çalıştırdığını iddaa etmişti fotografları internette mevcut konsol kırıldı artık online oyun oynamassınız gibi bişi artık söz konusu değil PS3'te çeşitli yöntemler ile hala korsan bir şekilde online oyun oynayanlar mevcut bir dönem X360'ta sadece Xbox Live Gold almak yetiyordu bile online oyun oynamak için PS4 ve X1'inde sonu böyle olacak 12 aylık plus ile bedava online şekilde oyun oynayabiliceksiniz. (Şimdilik Öyle Gözüküyor) Arkadaşlardan biri konsollardaki sistem niye PC'de yok diye sormuş konsolları Apple PC'yi Android olarak düşünürsen sebebini anlayabilirsin PC çok açık uçlu bi cihaz herşeyi parçalayabilir editleyebilir orjinalinden daha iyi çalışır hale getirebilirsiniz.Konsolda ise herşey üzerindeki çiplere işleniyor.Mesela 10gün önce okuduğum makalede PS4 Downgrade yapmak için uğraşan hacker grubu bir fotograf paylaşmış ve PS4'ün üzerindeki anakart'ta bulunan bir çip'in bunu yönettiğini söylemiş yani siz konsolu güncelledikten sonra birdaha geri dönüşü olmuyor.Asıl konumuza DENUVO'ya dönücek olursak fazla uzun sürmicek saçma bir anti - Tamper uygulamasından başka birşey değil yakında [CPY] Ve Türevleri daha hızlı crackleyecektir.

Adol125

8.2.2017 11:42:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
Arz talep meselesi sanırım birazda. Bildiğiniz gibi Ps1,Ps2,Ps3 dönemlerinde konsolcuların büyük çoğunluğu korsan oyun oynuyorlardı çünkü o zamanlar ex oyunlar ve single oyunlar çoğunluktaydılar. Günümüzde ise özellikle konsollar için ex kavramı bitti gibi birşey. Hem çok az ex oyun çıkıyor hemde çıkan az sayıdaki ex oyun satamıyor rakamlar ortada. Single oyun sayısıda çok az ve artık oyunlar multiplayer oynamak için satın alınıyor. Multi oynamak için ise online olmak gerekiyor ve serverlara giriş içinde orj oyun şart. Durum böyle oluncada konsolda yani Ps4 ve Xbox One da korsan yok diye düşünüyorum. Ama bu onlarında bir gün kırılmayacağı anlamına gelmez. Şu anda kırmaya değer bulunmuyorlar bence. Şöyle düşünün bugün Ps4 ve Xbox One kırılsa ve single oyunlarını bedava oynama şansı olsa kaç kişi konsola o parayı verir alır makinayı kırdırdırır ki bunun içinde ayrı ücret gerekebilir ve sonrasında hangi oyunları oynar? Multi giremiyeceksiniz e ne oynayacaksınız o makinede? Tüm bu masrafı 3-5 oyun için mi yapacaksınız?
Sony ve Nindendo icin exclusive kavrami devam ediyor inanilmaz bir sekilde. o dedigin Microsoft ve oyunlari yada anlasmalarinda gecerkli diyelim.
Devam ediyor demişsiniz hemde inanılmaz bir şekilde. Bunu ciddi olarak mı yazdınız yoksa ironimi yaptınız anlayamadım? Bu nesil konsollara bu kadar az ve genel olarak kalitesiz ex ler yapılması banada inanılmaz geliyor Ps1 heleki Ps2 ve nispeten Ps3 döneminde çıkarılan bolca ve çok kaliteli ex oyunlara bakarsak ve bununla çıkışı üzerinden 3 sene geçmiş Ps4 konsolunu karşılaştırırsak ex oyun bakımından hali içler acısı hem sayı hem kalite olarak. Sizde bu görüşe katılıyorsanız tamam ama eğer gerçekten ex konusunda bu nesil konsolları nintendo dahil eski nesillere kıyasla başarılı buluyorsanız cidden söyleyecek söz bulamam. Ama bir soru sorabilirim bana başarılı bulduğunuz bu nesil konsollarda gerçekten kaliteli olan kaç ex sayabilirsiniz 3 senedir çıkmış olan? 5? 10? Ps1, Ps2 döneminden exleri yazayım mı buraya? Komik olur bu tartışma. Kendimizi kandırmayalım tüm dünyada bu nesil konsolların acımasızca eleştirildiğini hatta Ps4 için Remastered çöplüğü diye söz edildiğini biliyoruz. Xbox One nin lafını bile etmiyorum. Bu forumda 3-5 tane sahip olduğu konsolları ölümüne savunan ve dünyadan kopuk yaşayan genç kardeşlerimiz var umarım sizde onlardan biri değilsinizdir? Eğer durum o ise hiç yazmayayım ben. Oyun oynamaya konsollar yokken başlamış ve sega saturn dahil tüm konsolları satın almış ve şuanda PS4 Pro sahibi birisi olarak cidden üzülürüm yapmayın.
PS4 te exc çok az (kaliteli anlamında) ama satmayan Wii u da çok daha fazla ve kaliteli exc var onu rahatlıkla diyebilirim.

BSC Misafiri

8.2.2017 06:25:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
Arz talep meselesi sanırım birazda. Bildiğiniz gibi Ps1,Ps2,Ps3 dönemlerinde konsolcuların büyük çoğunluğu korsan oyun oynuyorlardı çünkü o zamanlar ex oyunlar ve single oyunlar çoğunluktaydılar. Günümüzde ise özellikle konsollar için ex kavramı bitti gibi birşey. Hem çok az ex oyun çıkıyor hemde çıkan az sayıdaki ex oyun satamıyor rakamlar ortada. Single oyun sayısıda çok az ve artık oyunlar multiplayer oynamak için satın alınıyor. Multi oynamak için ise online olmak gerekiyor ve serverlara giriş içinde orj oyun şart. Durum böyle oluncada konsolda yani Ps4 ve Xbox One da korsan yok diye düşünüyorum. Ama bu onlarında bir gün kırılmayacağı anlamına gelmez. Şu anda kırmaya değer bulunmuyorlar bence. Şöyle düşünün bugün Ps4 ve Xbox One kırılsa ve single oyunlarını bedava oynama şansı olsa kaç kişi konsola o parayı verir alır makinayı kırdırdırır ki bunun içinde ayrı ücret gerekebilir ve sonrasında hangi oyunları oynar? Multi giremiyeceksiniz e ne oynayacaksınız o makinede? Tüm bu masrafı 3-5 oyun için mi yapacaksınız?
Sony ve Nindendo icin exclusive kavrami devam ediyor inanilmaz bir sekilde. o dedigin Microsoft ve oyunlari yada anlasmalarinda gecerkli diyelim.
Devam ediyor demişsiniz hemde inanılmaz bir şekilde. Bunu ciddi olarak mı yazdınız yoksa ironimi yaptınız anlayamadım? Bu nesil konsollara bu kadar az ve genel olarak kalitesiz ex ler yapılması banada inanılmaz geliyor Ps1 heleki Ps2 ve nispeten Ps3 döneminde çıkarılan bolca ve çok kaliteli ex oyunlara bakarsak ve bununla çıkışı üzerinden 3 sene geçmiş Ps4 konsolunu karşılaştırırsak ex oyun bakımından hali içler acısı hem sayı hem kalite olarak. Sizde bu görüşe katılıyorsanız tamam ama eğer gerçekten ex konusunda bu nesil konsolları nintendo dahil eski nesillere kıyasla başarılı buluyorsanız cidden söyleyecek söz bulamam. Ama bir soru sorabilirim bana başarılı bulduğunuz bu nesil konsollarda gerçekten kaliteli olan kaç ex sayabilirsiniz 3 senedir çıkmış olan? 5? 10? Ps1, Ps2 döneminden exleri yazayım mı buraya? Komik olur bu tartışma. Kendimizi kandırmayalım tüm dünyada bu nesil konsolların acımasızca eleştirildiğini hatta Ps4 için Remastered çöplüğü diye söz edildiğini biliyoruz. Xbox One nin lafını bile etmiyorum. Bu forumda 3-5 tane sahip olduğu konsolları ölümüne savunan ve dünyadan kopuk yaşayan genç kardeşlerimiz var umarım sizde onlardan biri değilsinizdir? Eğer durum o ise hiç yazmayayım ben. Oyun oynamaya konsollar yokken başlamış ve sega saturn dahil tüm konsolları satın almış ve şuanda PS4 Pro sahibi birisi olarak cidden üzülürüm yapmayın.

tayfun34_4

8.2.2017 04:51:16

0
bunca oyununda kırılma sonra gel japon firmasına capcom re 7 de 5 gün içinde kırıl bizde bu numaralara kanıyoruz denuio efendi

BSC Misafiri

8.2.2017 01:25:56

0
Dishonered 2 ile Hitman bekliyorum kırılsada oynasak

BSC Misafiri

8.2.2017 01:16:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sean john sadece fifayı bekliyorum fifa 16 yı baya uzun sürede yaptılar ve kırma değildi bu by pass fln dediler fifa 17 yi kırabilceklermi acaba
Aynı teknik 17 içinde var. Ama fifa yı korsan olarak artık unutmanın zamanı geldi sanırım.

mementopolis

8.2.2017 00:20:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
Arz talep meselesi sanırım birazda. Bildiğiniz gibi Ps1,Ps2,Ps3 dönemlerinde konsolcuların büyük çoğunluğu korsan oyun oynuyorlardı çünkü o zamanlar ex oyunlar ve single oyunlar çoğunluktaydılar. Günümüzde ise özellikle konsollar için ex kavramı bitti gibi birşey. Hem çok az ex oyun çıkıyor hemde çıkan az sayıdaki ex oyun satamıyor rakamlar ortada. Single oyun sayısıda çok az ve artık oyunlar multiplayer oynamak için satın alınıyor. Multi oynamak için ise online olmak gerekiyor ve serverlara giriş içinde orj oyun şart. Durum böyle oluncada konsolda yani Ps4 ve Xbox One da korsan yok diye düşünüyorum. Ama bu onlarında bir gün kırılmayacağı anlamına gelmez. Şu anda kırmaya değer bulunmuyorlar bence. Şöyle düşünün bugün Ps4 ve Xbox One kırılsa ve single oyunlarını bedava oynama şansı olsa kaç kişi konsola o parayı verir alır makinayı kırdırdırır ki bunun içinde ayrı ücret gerekebilir ve sonrasında hangi oyunları oynar? Multi giremiyeceksiniz e ne oynayacaksınız o makinede? Tüm bu masrafı 3-5 oyun için mi yapacaksınız?
Sony ve Nindendo icin exclusive kavrami devam ediyor inanilmaz bir sekilde. o dedigin Microsoft ve oyunlari yada anlasmalarinda gecerkli diyelim.

BSC Misafiri

8.2.2017 00:16:27

+2
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
Arz talep meselesi sanırım birazda. Bildiğiniz gibi Ps1,Ps2,Ps3 dönemlerinde konsolcuların büyük çoğunluğu korsan oyun oynuyorlardı çünkü o zamanlar ex oyunlar ve single oyunlar çoğunluktaydılar. Günümüzde ise özellikle konsollar için ex kavramı bitti gibi birşey. Hem çok az ex oyun çıkıyor hemde çıkan az sayıdaki ex oyun satamıyor rakamlar ortada. Single oyun sayısıda çok az ve artık oyunlar multiplayer oynamak için satın alınıyor. Multi oynamak için ise online olmak gerekiyor ve serverlara giriş içinde orj oyun şart. Durum böyle oluncada konsolda yani Ps4 ve Xbox One da korsan yok diye düşünüyorum. Ama bu onlarında bir gün kırılmayacağı anlamına gelmez. Şu anda kırmaya değer bulunmuyorlar bence. Şöyle düşünün bugün Ps4 ve Xbox One kırılsa ve single oyunlarını bedava oynama şansı olsa kaç kişi konsola o parayı verir alır makinayı kırdırdırır ki bunun içinde ayrı ücret gerekebilir ve sonrasında hangi oyunları oynar? Multi giremiyeceksiniz e ne oynayacaksınız o makinede? Tüm bu masrafı 3-5 oyun için mi yapacaksınız?

BSC Misafiri

8.2.2017 00:15:47

0
yine kırarlar korsanı önleyemezler

B1gChef

7.2.2017 23:27:28

+1
Her sene aynı hikaye

B1gChef

7.2.2017 23:27:25

0
Her sene aynı hikay

mementopolis

7.2.2017 23:24:38

+7

Antikaruh

7.2.2017 22:58:54

+2
Dansözler sizi. Bunlar değil miydi, yep yeni bir soluk getireceğiz, korsan tarih oluyor, kırılmaz sistem diyen... Şimdi de kırılması zormuşta bilmem neymişte, ilk hafta satışıymışta... Korsan oynayacak adam her türlü oynar, 1 ay sonrada çıksa 5 ay sonrada. Neden ilk hafta oynayamadı diye gidip oyunu satın alsın ki ? Öyle aman aman elzem bütün evrenin falan beklediği bir oyun değilse, çok fazla fark yarattığını düşünmüyorum bu sistemin. 3-5 bir fark vardır yada yoktur. Sonuç itibari ile başarılı ve satacak oyun yine satıyor, başarısız ve satamayan oyun yine batıyor, hiç bir anti-temper sisteminin bu güne kadar bunu değiştirdiği görülmedi.

_GRKM_

7.2.2017 22:36:08

+8

Angel of the Lord

7.2.2017 21:47:45

0
Oyundan oyuna değişiyor sanırım. Mesela Dishonored 2 hala kırılmadı.

Sean john

7.2.2017 21:38:47

0
sadece fifayı bekliyorum fifa 16 yı baya uzun sürede yaptılar ve kırma değildi bu by pass fln dediler fifa 17 yi kırabilceklermi acaba

Final Getsuga Tenshou

7.2.2017 21:25:43

+7
2 ay sonra kırıldı haberi yaparsınız.

Kazumatr

7.2.2017 21:24:33

+1
Her kilidi acacak bi cilingir mutlak olucaktir. Eskiden korsan cok daha fazlaydi ve bundan para kazanan cok kesim vardi.Orjibal kullanim artik dunta genelinde artti , haliyle korsana ragbetbeskisi gibi degil.Oyle oluncada kirmakla ugrasan kisilerde bi elin parmagini gecmiyor. Kisaca korsancilarda isler kesat :D

dr20mouse

7.2.2017 21:18:54

0
Onu da kırarlar. O değil birgün konsolları da kiracaklar bakalım o gün neler olacak.

rambocuk

7.2.2017 21:13:42

0
Konsollar nasıl bir türlü çözülemiyor aynı sistemi pc ye uygulamak mümkün değilmi acaba
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız