Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Machinarium'dan Korsan Kullananlara Af

 
     Geçtiğimiz yılın son aylarında piyasaya çıkan Machinarium, boyutlarından büyük başarıya imza atmıştı. Boyutlarından büyük diyorum çünkü fazla yer kaplamaması ve pek farkettirmese de Flash ile tasarlanmış olmasını kastediyorum elbette. Amanita Design tarafından geliştirilen bu macera oyunu, oldukça popüler olmasına rağmen anlaşılan yapımcılarına yeterince kazandırmamış. Bunun nedeninde oynayanların %90'ının korsanı tercih etmiş olması yatıyor.
 
     Amanita Design, oyunculara gelin barışalım dedi ve "Korsan Affı" çıkarttığını duyurdu. Bu yeni kampanyaya göre Machinarium'un tam sürümü (Windows, Mac ve Linux versiyonları) ve müziklerinden oluşan sete sadece 5$ ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.
 
     Machinarium'un DRM koruması olmadan yani istenildiği gibi kopyalanabilir olmasından dolayı oyuncuların sadece %5 - 15'i ödeme yapmayı tercih etmiş. Bu nedenle yapımcılar, oyunculara kendilerini temize çıkarabilmeleri için şans tanıyorlar.
 
     Machinarium'u oynadınız mı bilmiyorum fakat kesinlikle 5$'dan fazlasını hak eden bir macera oyunu olduğunu söylemeliyim. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, oyunun resmi sitesi üzerinden 12 Ağustos'a kadar devam eden bu aftan yararlanabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Amanita Design Amanita Design PC Machinarium Korsan Affı
Street Fighter x Tekken (Söz Düellosu) Lara Croft Daha Çıkmadan DLC'si Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

laserion

7.8.2010 16:15:51

0
Adamların emeğine saygı duyuyorum. Electrowold'den zaten 7,5 lira gibi bir fiyata almıştım yani bu parayıda ben veremem diyorsanız gidin kendinizi boğaz köprüsünün serin sularına atın. Steam'de bile sudan ucuz satılıyor adamlar ne kampanyalar yapıyorlar. Nedense bu tarz küçük boyutlu fakat büyük başarı sağlamış oyunların kaderi hep aynı oluyor.

_Calderon_

7.8.2010 00:32:29

0
harika bir uygulama olmuş.gerçekten takdire şayan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Machinarium
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız