Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Machinarium 10. Yaşını Kutluyor

 
Point & Click adventure türünün en başarılı örneklerinden Machinarium ilk olarak 16 Ekim 2009'da çıkmıştı ve bugün 10. yaşını kutluyor.

Geliştirici Amanita Design 10. yıl şerefine Machinarium Remixed albümünü yayınladı. Spotify, Apple Music ve YouTube dahil olmak tüm dijital platformlarda ulaşılabilir durumda. 700 adet üretilen limitli sürüm de bugün itibarıyla $28.00 fiyattan satışa sunuldu.
 

Ayrıca oyun Steam'de %75 indirime girdi. 21 Ekim'e kadar standart sürüm 7,49 TL, Soundtrack + Art Book 3,74 TL ve Collector's Edition 8,98 TL.

Ek olarak, Amanita Design'ın yeni macera oyunu Pilgrims geçtiğimiz hafta Apple Arcade ve Steam üzerinden satışa sunuldu.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Amanita Design Amanita Design PC Point & Click Adventure Macera iPad
Altı Oyun Daha Xbox Game Pass'ten Ayrılıyor CDPR'dan John Mamais, Cyberpunk'taki Sahne Sistemi Hakkında Konuştu

porsux

16.10.2019 23:05:21

0
Ne müthiş oyundu ama. El çizimi harika grafikleri vardı.. her bir NPC 'si hala aklımda. Macera türü birgün öyle bir geri dönecekki, bugün nasıl RPG 'ler kaliteli yapımlarla doluyor taşıyor, yılın oyunu oluyorlarsa macera türündeki oyunlarda AAA bütçe ile sinema kalitesinde deneyimler sunacak. Sektörün gidişi buna yönelmek zorunda. Yoksa yetişkin oyuncuları kaybedecekler ve sadece online saçmalıklarla sidik yarışından farksız bir ortamdan ibaret olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Machinarium
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız