Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu The Red Lantern, Bu Yaz PC, Switch ve Xbox One İçin Yayınlanacak

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Timberline Studio'nun yaptığı bağımsız macera oyunu The Red Lantern, bu yılın yaz aylarında yayınlanacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise; PC(EPic Games), Xbox One ve Nintendo Switch.
 
Oyuna bir göz atmanızı ve takip etmenizi tavsiye ederiz. Buraya tıklayarak oyunun Epic Games sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun Epic Games üzerindeki tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
The Red Lantern, 5 kızak köpeğinden oluşan ekibinizle beraber kaybolduğunuz vahşi doğada eve dönüş yolunu bulmak için, Alaska çalılarının arasında olaylar sürekli değişirken gezinmeniz gereken anlatımlı bir hayatta kalma oyunudur.

Dünyayla nasıl etkileşim kuracağınızı seçin; hareket eden her şeyi avlamayı mı kafaya koyarsınız, yoksa daha temkinli mi yaklaşırsınız? Köpeklerinizle birlikte yeni evinizi bulurken ve vahşi yaşamı keşfederken yüzlerce eşsiz olayı keşfedin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon The Red Lantern bağımsız hikaye odaklı macera oyun hayatta kalma
Ghost of Tsushima 26 Haziran'da Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PS4 için Çıkacak Cloudpunk 23 Nisan'da Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PC için Çıkacak

Guest-AEF248198

5.3.2020 19:32:20

0
Güzel oyuna benziyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Red Lantern
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız