Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima 26 Haziran'da Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PS4 için Çıkacak

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima'nın 26 Haziran'da PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı, ön sipariş fiyatları ve özel sürüm içerikleri:
 

13. yüzyılın sonlarında Moğol İmparatorluğu, Doğu'yu fethetmek için bütün ulusları yerle bir etmiştir. Acımasız ve kurnaz general Khotun Khan'ın liderliğindeki dev Moğol ordusunun Japonya anakarası ile arasındaki tek engel Tsushima Adası'dır.
 
Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai, klanının son sağ kalan üyelerinden biridir. İnsanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima'yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatmalıdır.
 
Savaşın yıkımına uğrattığı Tsushima'da kadim güzellikler sizi bekliyor

Savaş alanının ötesine geçerek feodal Japonya'yı yepyeni bir şekilde deneyimleyin. Açık dünyada geçen bu aksiyon macera oyununda, geniş kırsal bölgeler ve arazilerde gezip zengin karakterlerle karşılaşacak, tarihi yerleri keşfedecek ve Tsushima'nın gizli güzelliğini ortaya çıkaracaksınız.

Tepelerce uzanan tarlalar ve huzur dolu tapınaklardan eski ormanlar, köyler ve çetin dağlara kadar bu geniş adada yaşamın çeşitliliğini sergileyen özenle hazırlanmış bölgeleri keşfedin. Doğal uyumla dolu sakin anlarda huzur bulun ve yolunuz boyunca yardım ettiğiniz insanlarla yaşayacağınız anlarda teselli bulun.
 
Hayaletin yükselişi

Jin, samuray hayat tarzıyla büyüdü ve eğitildi. Moğollar samuray güçlerini kolayca alt ettiğinde Jin'in dünyası yıkıldı. Hayatının en zor kararıyla karşı karşıya kaldı: Samuray eğitiminin gelenek ve göreneklerini onurlandırıp kazanamayacağı bir savaşı sürdürmek mi yoksa adayı ve insanlarını korumak için her şeyini verip samuray yolundan sapmak mı?

Tsushima'yı geri alma mücadelesinde Jin, eski dostların ve beklenmedik yeni müttefiklerin rehberliği ve desteğini aramalıdır. Geleneklerden koparak yeni bir tür savaşçı olmalı ve evinden ve insanlarından geriye kalanları ne pahasına olursa olsun korumalıdır.
 
Çamur, kan ve çelik

Moğollar savaş ve silahlar konusunda hem öngörülemez hem de yenilmez bir güce sahiptir. Adayı ve Tsushima halkını korumak için Jin'in becerilerini uyarlayarak ve yeni taktikler öğrenerek üstünlük kazanın.

Benzersiz ve sürükleyici samuray savaş deneyimi için katananızı kullanarak rakiplerinizle yakın mesafeden savaşın. Ölümcül hassasiyetle uzak tehditleri ortadan kaldırmak için yay kullanımında ustalaşın. Düşmanlarınızı şaşırtan saldırılarla saf dışı bırakmak ve pusuya düşürmek için gizlilik ve aldatma taktikleri geliştirin.

Uyarlanır manzara ve organik savaş yaklaşımı, Tsushima'yı becerileri, silahları ve taktikleri oyun tarzınıza en uygun şekilde harmanlayıp eşleştirmeniz için mükemmel bir oyun alanı haline getiriyor. Jin'in hikayesi ilerledikçe, çok yönlülük ve yaratıcılık sizin en büyük silahlarınız olacak.
 
PlayStation Store Standart Sürüm 429,00 TL
PlayStation Store Dijital Deluxe Sürüm 489,00 TL
 
Ön sipariş ile aşağıdaki dijital içeriklere sahip olun:

- Ghost of Tsushima dijital mini oyun müziği
- Jin PS4 dinamik teması
- PS4 için Jin avatarı 
 
Dijital Deluxe Sürümü, şunları içerir:

- Tam sürüm oyun
- Bir teknik puanı*
- Haçiman’ın Armağanı Nazarlık*
- Tsuşima’nın Kahramanı Görünüm Seti*: Altın Maske, Beden Zırhı, Kılıç Seti, At, Eyer
- Dijital mini sanat kitabı
- Yönetmenin yorumu
- Samuray PS4 teması

*Oyun içi eşyalar hikâyede ilerledikçe açılır. 
 
 
 
 
 
 

 
Hikaye fragmanını Türkçe altyazılı olarak aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
Doom: Eternal'ın Müziklerinin Nasıl Yapıldığına Dair Kamera Arkası Görüntüleri Paylaşıldı Macera Oyunu The Red Lantern, Bu Yaz PC, Switch ve Xbox One İçin Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

9.3.2020 08:48:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Böyle oyunlar yüzünden yeni nesildede tercihim Sony olacak, Bu nesilde şunu anladım iş çok güçlü donanıma sahip olmakta değil, O donanımı çok iyi kullanan yapımcılara sahip olmakta...Sony bu konuda çok iyi.. İnsan "Bu nesilde bunları yapan yeni nesilde neler neler yapar" diye düşünüyor.. Ben artık düşük ayar, Paragöz, Kalitesiz işçiliğe sahip oyunları kaldıramıyorum.Her yıl bir sürü oyun çıkıyor ama yıla damgasını vuran 3-5 oyun oluyor, İşte ben o oyunların peşindeyim..Ve bunu Sony tarafı çok daha başarılı yapıyor..Çok vaktimde yok oyun oynamak için, Olan vaktimide Premium oyunlarla değerlendirmek istiyorum..Beynim her ne kadar Xbox tarafı cebin için daha hayırlı desede, Zevk almadıktan sonra anlamı yok, İşkenceye döner.. İşte insan bile bile sevdiği için ateşe atıyor kendini...
eğer kararsızsan biraz beklemekte fayda var microsoft onlarca stüdyo satın aldı. he tabi pc felan vardır ordada oynarsın o ayrıda acele etme derim

rambocuk

8.3.2020 13:18:52

+1
Yaş ilerledikçe seçicilik artıyor sadece çok özenilmiş büyük oyunlara vakit ayırabiliyorum bunlar ya exc yada rockstar yada cdprojet oyunları oluyor o yüzden bana kimse gamepass demesin, 16 yaşında her oyundan keyif alabiliyor olsaydım bende belki savunurdum gamepass ı

UfukWest

6.3.2020 16:54:08

+1
Bir an önce tlou 2 ve bu oyun çıkış yapsada alıp oynasak bu sene başlangıcı exclusive açısından müthiş olucak yılın başı böyle ise sonu nasıl olur kim bilir. Bir de ps5 ile birlikte cıkacak oyunlar var, ver allahım ver. Switchde mi oyun oynasam ps4 mü ps5 mi aklım karışır resmen. Çok zaman lazım coook.

SOLID SNAKE

6.3.2020 16:39:00

+4
Bazıları göz yaşları içinde gelmişler gene. Sonra da Millete ağlamaklı sesleri ile ps4 fanboyusunuz diye bağırırlar
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Dark matter

6.3.2020 15:48:49

0
Muazzam duruyor ama şimdiden söylemek gerekirse ps4 de ciddi fps dropları olacaktır.Upscale 1080p veya 1080p de 20-25 lere düşüşler olacaktır.Çok iyi optimize yapılırsa bunlar yaşanmayabilir.

Slim Charles

6.3.2020 11:19:30

0
Yok hocam. Maalesef alacak durum olmadi. 2 seneden once de alabilecek durumda olacagimi sanmiyorum. Pcyle idare ediyorum senelerdir ama o da konsol gibi sarmiyor.

Kalemistik

6.3.2020 10:10:33

0
Kurban olurum sana SOnyyyyy.

BSC Misafiri

6.3.2020 08:17:25

+1
God of War gibi yeni bir efsane doğuyor. Atmosfer, grafik, karakter muhteşem

BSC Misafiri

6.3.2020 08:16:49

+4
Böyle oyunlar yüzünden yeni nesildede tercihim Sony olacak, Bu nesilde şunu anladım iş çok güçlü donanıma sahip olmakta değil, O donanımı çok iyi kullanan yapımcılara sahip olmakta...Sony bu konuda çok iyi.. İnsan "Bu nesilde bunları yapan yeni nesilde neler neler yapar" diye düşünüyor.. Ben artık düşük ayar, Paragöz, Kalitesiz işçiliğe sahip oyunları kaldıramıyorum.Her yıl bir sürü oyun çıkıyor ama yıla damgasını vuran 3-5 oyun oluyor, İşte ben o oyunların peşindeyim..Ve bunu Sony tarafı çok daha başarılı yapıyor..Çok vaktimde yok oyun oynamak için, Olan vaktimide Premium oyunlarla değerlendirmek istiyorum..Beynim her ne kadar Xbox tarafı cebin için daha hayırlı desede, Zevk almadıktan sonra anlamı yok, İşkenceye döner.. İşte insan bile bile sevdiği için ateşe atıyor kendini...

Persona_6

6.3.2020 04:15:24

0
Ps4 var mı hocam?

Slim Charles

6.3.2020 01:55:08

0
Bu nesli youtubedan izleyerek geçirdim.

bilgennyk

6.3.2020 01:39:12

+2
Türkçe geliyor oluşu çok iyi. Bu nesli güzel bir exc ile kapatacağız. Yaklaşık 5 yıldır konsola sahibim, halen en üst düzey oyunlar PS4e geliyor.

Persona_6

6.3.2020 00:27:06

+7
Yav hadi yat uyu sen. Git özelde birbirinizi poh pohlayın hadi bakim.

kruezberq

5.3.2020 23:58:51

0
İlk indirimde almak mantıklı olur zira ilk 3 ay hep bug ve performans güncellemeleri alıyo, oyun oturmuş olur.

HIGHER

5.3.2020 23:41:02

+3
Kimin ne olduğu anlaşıldı, adam haklıymış demek ki bloklamakta.

mehmetalpertr

5.3.2020 23:39:57

+5
Oyun çok iyi görünüyor. Türkçe olması daha da iyi. PS4 coşturuyor.

BSC Misafiri

5.3.2020 23:36:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Thejoker58906 flood yaparak aynı mesajı 3 defa atmışsın üçünü de okudum ama 1 tek şey anlamadım bu nasıl bir Türkçe ?
Bu yorumunu okudum dediğin yorumla beraber ,doğru noktaya değinmişsin....''üçünü de okudum ama 1 tek şey anlamadım'' yorumuna çok güldüm ....

Thejoker58906

5.3.2020 23:26:41

+6
insanların cüzdanında ki parayı nasıl , ne zaman , neye kullanacağını bırakın da insanlar karar versin bir zahmet ve zaten az talep olduğu için 2-3 ay sonra 200 civarına iniyor indirim adı altında.

lohan777

5.3.2020 23:15:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Playstatıon markası Türk oyuncularına değer verdiğini her anlamda gösteriyor, teşekkürler Playstatıon Türkiye, teşekkürler Sony....
horizon dawn ve spiderman gibi oyunları türkçe yaptırmadı yaptıramadı evet teşekkürler

lohan777

5.3.2020 23:12:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: trabzifon Arkadaşlar niye birbirinize laf atıyorsunuz, niye fanboyluk yapıyorsunuz ya siz? Neden lan, alt tarafı cihaz anasını satayım. Ne bu tavırlar size milyon dolar mı verdi bu adamlar fanboyluk yapıyorsunuz. Yok PS şöyledir, yok Xbox böyledir. Bir bitin de haber ile ilgili yorum yapın. Yeminle kanser kitle ya.
saçma bir düşmanlık var bende ikiside vardı xboxu sattım ama pişman oldum oyunlara para vermeden game pass ile oynardım pro var elimde ex oyunlar için tutuyorum ne zaman ps4 desteğini çekti o zaman satarım yani bu benim senin konsolun döver saçmalığını bırakıp ikisinede sahip olsalar onların yararına olur ama sanırım genelde birileri sadece fifa oynar birileride sadece exe bakar halbuki oyuncu dediğin hepsine bakabilmeli

Thejoker58906

5.3.2020 23:04:18

+10
"bir Türkçe altyazıya tav oluyor cahiller çok zavallıyız derken" bunun neresi zavallılık neye tav olalım şirketten hissemi isteyelim 300-400 lira veriyoruz diye kaldı ki bu parayı vermek zorunda değil kimse 2 -3 ay beklerse 200 civarına düşüyor zaten.

Persona_6

5.3.2020 23:01:37

+4
Tamam hemen cinayet büroyu devreye sokuyorum

BSC Misafiri

5.3.2020 22:50:49

+4
Türkçe yerelleştiler çok önemli şuana kadar Türkçe exclusive oyunlarının hepsini satın aldım, yarım İngilizcem ile aldığım zevkin kat be kat fazlasını alıyorum. İngilizce bilenleri daha iyi anlıyorum film gibi oyunları kendi tercihlerinizle yaşıyorsunuz :) Haziran çok iyi bir dönem ayrıca bravo sony

BSC Misafiri

5.3.2020 22:50:45

+8
Playstatıon markası Türk oyuncularına değer verdiğini her anlamda gösteriyor, teşekkürler Playstatıon Türkiye, teşekkürler Sony....

BSC Misafiri

5.3.2020 22:50:32

+1
daha oyun çıkmadan efsane ilan ediliyor. bu kaçıncı eyy fanboylar ? bi salın kendinizi artık be

BSC Misafiri

5.3.2020 22:50:27

+3
oyun tam bir grafik balonu gibi duruyor. aynı the order 1886 gibi. oynanışa dair hiçbirşey göstermediler henüz. dağ bayır at sürüp ben samurayım diyen bir karakterden başka birşey yok. bu kadar gazlama fanboyların eseri. yüklü bir zammı hakediyorlar.

Thejoker58906

5.3.2020 22:48:37

+6
flood yaparak aynı mesajı 3 defa atmışsın üçünü de okudum ama 1 tek şey anlamadım bu nasıl bir Türkçe ?

Zarbo257

5.3.2020 22:43:33

0
Konsolu elimde tutmamın tek sebebi The last of us 2 ve bu oyun. Şunu da oynayayım da direk satışşş. PS5 çıkmadan elden çıkarmak lazım konsolları.

Guest-0CCF51958

5.3.2020 22:43:50

+3
Çok keyifli olacak çok...

melek12345

5.3.2020 22:40:42

0
Çöp çöp çöp. kardeş robot olmak kim ister ya. bok gibi nişan alınıo vs. pc ye çık 2k ultra bi gömelim nasılmış bakalım.. rdr2 de sağolsun bi kırılmadı ps nin ben çarkınasçım.. bot bot oluonuz, demeye de devam edicem...

RaiTrQ

5.3.2020 22:33:34

+9
Ahahahahaha ben hiç xbox haberi altında ps yorumu görmedim ama ps ile ilgili her haberde bu xboycuklar gelip kudurup ağlıyorlar ya bayılıyorum

BlackBeasT

5.3.2020 22:24:01

0
[image]http://store.donanimhaber.com/93/b0/18/93b018ad738ca8e475543ed8a803c51b.gifv[/image]

HIGHER

5.3.2020 22:17:10

0
İnsanlar hakkında çokca asılsız iftira atıldığını gördüğüm için kanıt istiyorum, ben 6 senedir buradayım, en çok mesajı oyun haberlerinde atmışımdır.

-Hattori-

5.3.2020 22:04:59

+10
BOZKURTLAR ULUSUN TANRI SONY'Yİ KORUSUN !

Persona_6

5.3.2020 21:57:14

+5
Sen o herifi tanısan böyle konuşmazsın. Bu kadar insan o mesajımı beğendiyse onun nasıl biri olduğunu bildiklerinden.[:'(]

HIGHER

5.3.2020 21:46:54

+1
Yoo, oyunu çok sevdim ve yorumlara bakayım dedim, adam "psn plus zammından sonra sattım" demiş, ben de ona ithafen dedim. Sonra ülke niye gelişmiyor, üstteki arkadaş gibi araştırmayı sevmeyen insanlar yüzünden gelişmiyor. Adam doğru yapmış, böyle saçma şey görmedim, internete para veriyoruz, oyuna para veriyoruz, konsola para veriyoruz ve bir de online oynamak için para istiyorlar.

Settlers

5.3.2020 21:42:16

+2
Harika haber cidden. Fiyat biraz makul olsaymış keşke. Bu arada arkadaşlar, neden sürekli bir sidik yarışı, ne bileyim bir şeyi aşırı övüp diğerini aşırı yerme var? Övdünüz diye firmalar size komisyon mu veriyor? Yerdiniz diye size madalya mı takıyorlar? İnsanlara saygı duymayı öğrenin artık.

Rapsody_izmir

5.3.2020 21:41:37

+14
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Persona_6

5.3.2020 21:40:59

+5
Pc ci ya pc yi övmeye gelmiş mutlak bahane

Thejoker58906

5.3.2020 21:28:49

+9
online oynamak için para vermek ile bu konunun ne alakası var ?

HIGHER

5.3.2020 21:26:46

+2
Mutlak Sıfır isimli arkadaşa neden insanlar bu kadar yükleniyor anlamıyorum, online oynamak için para mı verilir, resmen sömürüyorlar insanları, PC'nin gözünü seveyim.

gamer-x

5.3.2020 21:19:21

+6
Oyun forumunu müge anlı programına çevirdiniz ya valla helal olsun

Weycell 61

5.3.2020 21:18:17

+4
Ps 5 de daha yüksek kalitede oynamayı tercih ederim. 1440p de 30fps oynamak nerde 4k 60fps nerde... ama kabul etmek lazım Sony tam bir Exclusive canavarı microsoft un falan rekabet etmesi mümkün değil bu Exclusive kıtlığı ile.

R.Romanoviç

5.3.2020 21:18:46

0
ds4 ün tozunu alma vakti yaklaşıyor

Persona_6

5.3.2020 21:11:32

0
[:'(]

-Hattori-

5.3.2020 21:08:46

+4
allahım yaa efsane oyun deli gibi bekliyorum çıkar çıkmaz gömecem parayı last of us 2 den daha çok bekliyorum bu oyunu !!!

Persona_6

5.3.2020 21:07:08

+8
Çok korktum

Venomstr

5.3.2020 21:01:11

+1
Türkçe olacağını biliyorduk, şimdi de resmiyete döküldü. Tebrikler Sony. Nioh 2 de Türkçe olmalı.

Dark Saga

5.3.2020 20:53:42

+7
güldürdün hocam.

dark dragon

5.3.2020 20:35:40

+7
Şunların hazımsızlığı ortada her yeri karıştırdılar sonra biri cevap verince fanboyluk ile suçlarlar. Alakasız bir konuda bile hemen gamepass diye zırvalamaya başlıyorlar yılların ezikliği var. Sen git sea of thieves, crackdown oyna, Sony bir ay arayla Tlou 2 ve Ghost’u çıkarırken melül melül bakarsın

Turk.Navy

5.3.2020 20:31:36

+2
Beklenen oyun sonunda açıklandı tlou 2’den 1 ay sonra geliyor olması mükemmel inşallah erteleme olmaz

William Munny

5.3.2020 20:28:44

+9
Sony Türkiye oyun konusunda üstüne düşeni yapıyor tebrik etmek gerek, beğenmeyen antiler gidip sea of thieves oynayıp muz toplayabilir

YildirimBuyucusu

5.3.2020 20:27:45

+11
Arkadaşlar niye birbirinize laf atıyorsunuz, niye fanboyluk yapıyorsunuz ya siz? Neden lan, alt tarafı cihaz anasını satayım. Ne bu tavırlar size milyon dolar mı verdi bu adamlar fanboyluk yapıyorsunuz. Yok PS şöyledir, yok Xbox böyledir. Bir bitin de haber ile ilgili yorum yapın. Yeminle kanser kitle ya.

BSC Misafiri

5.3.2020 20:27:22

+7
Adamlar 500 tl ye oyun satiyor Allah razi olsun diyen var.Adam sony yi over oyunlari 8 kisi boluserek gram katki vermeden alir sonra yasa sony vs vs.Sony oyunlari 9. Nesilde yavas yavas exc olmaktan cikardikca da bu tipleri gorucem.

Philipp_Plein

5.3.2020 20:04:46

0
Ben bu oyunu PS4 de oynamam kesinlikle PS5 de oynanmalı.

Persona_6

5.3.2020 20:02:07

+13
Xbox oyunları gibi boş beleş oyun değil bunlar. Yılın oyunları adayı olan oyunlar çıkartıyor Sony. xbox ta böyle oyun göremedik.

chris92

5.3.2020 19:57:58

+6
xbox yeni oyun çıkarır 92 tlden sayar xbox game passla 10 tlye oynanılır ps4 yeni oyun çıkarır 400 tlden sayar büyüksün ps4

aykut291

5.3.2020 19:58:06

0
Lütfen artık erteleme haberi falan istemiyorum.Mayıs Last Of Ous 2 Haziran Ghost of Tususima akar oyunsuzluktan çatladık!

Persona_6

5.3.2020 19:57:31

+24
Bence Ps4 senden kurtulmuş, sevindim konsol adına

:::LOSTPLANET:::

5.3.2020 19:56:15

+2
4 günlük kazancı kenara atmam gerekiyor.Sanırım bunu yapabilirim.Keşke hiç böyle olmasa...

Guest-AEF248198

5.3.2020 19:55:03

+1
Ben sattım kurtuldum bu makineden Psn plus zammından sonra evde tutacak halim yoktu. Kafam rahat, bu tarz bir oyun çok oynamak istesem Sekiro oynarım ama bu tarz oyunların hiçbiri bana hitap etmiyor.

alpererez

5.3.2020 19:50:26

+1
önsipariş vermek isteyen hindistandan alırsanız yaklaşık 338tlye geliyor, ayrıca burada da türkçe. stoklarda son 1 adet hindistan psn kartı kalmış (birini ben satın aldım ) eğer stoklar yenilenmezse 3000+1000, 2000+2000 vb. varyasyonlarla 4000 hindistan rublesine tamamlayıp hindistan psn storedan redeem code kısmına tanımlayıp satın alabilirsiniz. ben siparişimi verdim amazondan kodu bekliyorum bakalım. https://www.amazon.in/Rs-4000-Sony-PlayStation-Network-Delivery/dp/B07K6RYVJ5/ref=sr_1_6?m=A1G3PUPKCIO8DY&marketplaceID=A21TJRUUN4KGV&qid=1583426733&s=merchant-items&sr=1-6

Persona_6

5.3.2020 19:48:26

+3
En geç Ağustos ayında yarı fiyatına inerler. 2 ay bekleyebilirsin.

Fearless_tr

5.3.2020 19:41:00

0
Aslinda bir kac oyunu Playstation 5 cikisina saklarlar diye düsünüyordum, demekki Sony'nin duyurmadigi bir sürü baska IP'ler var.Zaten bunlarin basinda God of war,Horizon zero dawn 2,Spiderman 2 bunlarin gelicegini biliyoruz baska kim bilir neler var :)))

sh4dy_081991

5.3.2020 19:39:55

+7
Last of us bide bunu alsak bir ayda yarim asgari ucret maas gitti. Oyunlar guzelde bu oyun fiyatlari beni yildirdi gelecek nesilde sadece pc ile devam edicem artik ne cikarsa onu oynariz para kolay kazanilmiyor. Pc de bi sekilde ucuza bulunabiliyor oyunlar.

RocK__StaR

5.3.2020 19:34:30

+9
Mükemmel bir haber bu yıl en çok beklediğim oyun oyundan sanat eseri akıyor

Wayward Son

5.3.2020 19:32:25

+1
Görsel olarak harika. Yakında oynanış videosu da paylaşsalar keşke.

GoldPunch

5.3.2020 19:28:31

+9
Aynen öyle. Bunu da vereceğim sanırım. Muhteşem duruyor.

A r c h A n g e L.

5.3.2020 19:26:03

+6
Adamlar yargı dağıtıyorlar resmen. :) Sony'den yine bir efsane geliyor. Hemde Türkçe Altyazı destekli. Teşekkürler..:)

BSC Misafiri

5.3.2020 19:24:46

+5
Allah sizden razı olsun. Last Of Us part 2 yı ön sipariş verdim bunu da vermeye çalışacam

Fenrir00

5.3.2020 19:21:23

+6
Mükemmel gözüküyor

dark dragon

5.3.2020 19:18:54

+12
Konsolun 7. yılında bile mükemmel görünen kaliteli hem de Türkçe destekli oyunlar çıkaran Sony’e helal olsun.

Persona_6

5.3.2020 19:18:43

+24
Youtube dan izlersin [:'(]

BSC Misafiri

5.3.2020 19:16:52

+5
Süper

takami59

5.3.2020 19:16:34

+1
Sırf bu oyun için kenarda yatıyor ps4. çıksın oynayalım da satalım makinayı.

v. Persie

5.3.2020 19:14:49

+7
Çok da ilgi çekici gözükmüyor pc ye çıktığında oynarız

Fearless_tr

5.3.2020 19:12:44

+11
Insanlar neden Playstation aliyor'un cevabi sanirim bu video :))))) Kesinlikle arsivlik bir oyun.

Persona_6

5.3.2020 19:13:07

+15
27 günde 2 mükemmel exclusive oyun hemde Türkçe. Sony ADAMDIR
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız