Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MW 3 Collection 3:Chaos Pack Playstore'da!


     Modern Warfare 3, en yeni DLC eklenti paketiyle huzurunuzda! Face off için 3 yeni harita ve Spec Ops için 4 yepyeni bölüm sunan bu muhteşem paket aylık 3TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da!

     url: http://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-modern-warfare-3-collection-3-chaos-pack-dlc

      Üçüncü DLC paketiyle, Modern Warfare 3 çatışmalarla dolu Special Ops Chaos modu, 4 yeni Special Ops görevi, ve hem tekli hem de çoklu oyuncu modunda kullanılabilecek 3 Face Off haritası sunuyor. Yüksek irtifada geçen Special Ops görevlerinde, bir Rus gemisi üzerinde uzaktan kumandalı robotları kontrol ederek ve etrafı helikopterlerle sarılı bir otelin çatısından üzerinize yağan roketlerden kaçmaya çalışarak, taktiksel yeteneklerinizi sonuna kadar zorlayacaksınız. İşleri daha da karıştırmak için; Face Off modu oyuncuları 6 şeritli bir çöl otoyolu, New York üst geçidi yakınındaki terk edilmiş kavşaklar ve şiddetli bir tornado fırtınasının yakını gibi mekanlarda birbirleriyle çarpıştırıyor.

Özellikler:
 
FACE OFF HARİTASI
INTERSECTION

Bir New York köprüsünün üst geçidinde geçen bu bölümde, olağanüstü derecede sıkışık bir 2 blokluk alan, oyunculara 1. veya 2. Katta savaşarak taktik kurma imkanı sunuyor.

FACE OFF HARİTASI
U-TURN

Bombalanmış, etrafı kapatılmış bir otoyolda geçen bu bölümde terk edilmiş arabalar ve otobüsleri siper olarak kullanabileceğiniz, 6 şeritli dev bir otoyolda savaşacaksınız.

FACE OFF HARİTASI
VORTEX

Sizi, yıkıcı bir tornado fırtınasının çok yakınına konumlandıran bu haritada, hiçbir fırtına sığınağı sizi hortumdan korumaya yetmez! Çok dikkatli olmalısınız.

SPECIAL OPS GÖREVİ
ARCTIC RECON

Bir Rus savaş gemisini yok etmeniz gereken bu zorlu görevde hava, kara ve denizden çok hassas şekilde hareket ederek gemiye işaretleyiciler yerleştirmeli ve bir hava saldırısı çağırarak geminin limanı asla terk edemez hale getirildiğinden emin olmalısınız.

SPECIAL OPS GÖREVİ
VERTIGO

Dubai’deki lüks “Oasis” oteli bu göreve ev sahipliği yapıyor. Otelin çatısına çıkarak, lazer güdümlü roket atarlar ile birçok düşman helikopterini düşürmeli, ardından da yer seviyesine paraşütle inerek oteli ele geçirmelisiniz.

SPECIAL OPS GÖREVİ
LIGHT ‘EM UP

Bir VIP kaçırılarak Makarov’un kalesine hapsedildi, üsse sızarak onu kurtarmak ise sizin göreviniz. Küçük bir helikopterin kontrolünü ele alın, rehineyi bulun ve günün ilk ışıkları ağarmadan önce tehlike bölgesinden kurtarın.

SPECIAL OPS GÖREVİ
SPECIAL DELIVERY

Düşman hattının derinlerinde, müttefik bir uçuş ekibi çaresizce onları kurtarmaya gelecek ekibi beklemektedir. Bir piyade ve bir helikopter mürettebatını birlikte yöneterek düşman direnişini kırmalı ve uçuş ekibini kurtarmalısınız.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Yeni PS3 Modeli TGS'de mi Duyurulacak? Sony Liverpool Geri Dönüyor! (Güncel)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bocekgrafik

19.9.2012 13:24:21

0
Oyunun mevcut halini sanki çok iyileştirmişler gibi habire DLC çıkartıyorlar hiç utanmadan, arlanmadan. Ne yüzsüz insanlar be. Siz önce COD'un hile sorununa çözüm getirin. Çünkü COD=Hile olmuş durumda multide. Bu sebeple multi oynamayı bıraktım ben. Ya o çok sövdüğüm hileciler gibi hile kullanacaktım, ya da bunu bırakacaktım. Küfredilen biri olmayı tercih edemezdim tabii ki.

Sam.Fisher

17.9.2012 21:45:16

0
Oyunun Steam'deki fiyatının 7-8 tl fazlasını, TTNET'lilere indirim diye kondurmuşlar...Senden adam olmaz TTNET olmaz...

byhtk

17.9.2012 20:55:28

-1
arkadaşlar faceoff nasıl bir oyun modu? oyunculara 1. veya 2. Katta savaşarak taktik kurma imkanı sunuyor. bu güldürdü cod ne taktik ne

Entropii

17.9.2012 20:55:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Lymon*

Ya lütfen kardeşim tartışma çıkartma şimdi cod single bf multi bunu sen desen de demesen de herkes kabul ediyor
Biliyorum hocam BF kötü oyun değil ama hikaye ve bazı şeyler ile cod Single da üstünlüğü alıyor işte

*Lymon*

17.9.2012 20:49:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat! BF 3 de oynadım COD MW 3 SP olarak her türlü COD alır kimse tartışmasın MP Bf olabilir ama SP de COD önde Hikaye çok güzel 3 seri halinde ve devamı şeklinde. Gaza getiren sesler falan COD da harika oyunun içinde hissediyorsun BF de sıkılıp kapatası geliyor insanın COD da hiç olmadı. Grafikler ve silah sesleri BF 3 de daha iyi ama düzgün oynanış olmayınca neye yarar. Düşmanlar maşallah keskin nişancı küçücük delikte duruyorum habire kurşun geliyor ne böyle bu. Yanımda takım arkadaşlarım olsada öncelik her zaman benim iki dakka çatışmaya katılıyım diyorum tüm kurşunlar üstüme yağıyor. Kısaca COD SP de çok daha başarılı her şey grafik değil.
Ya lütfen kardeşim tartışma çıkartma şimdi cod single bf multi bunu sen desen de demesen de herkes kabul ediyor

FOX-BytkN

17.9.2012 19:48:59

0
yuh yani playstore yuh steamda 15$ olan bir dlc yi sen 48tl ye satıyosun !!! kim alıyo bilmemki bu playstoreden oyun hala bu faiş fiyatlarla oyun sunmaya devam ediyolar?

Entropii

17.9.2012 19:08:47

-3
BF 3 de oynadım COD MW 3 SP olarak her türlü COD alır kimse tartışmasın MP Bf olabilir ama SP de COD önde Hikaye çok güzel 3 seri halinde ve devamı şeklinde. Gaza getiren sesler falan COD da harika oyunun içinde hissediyorsun BF de sıkılıp kapatası geliyor insanın COD da hiç olmadı. Grafikler ve silah sesleri BF 3 de daha iyi ama düzgün oynanış olmayınca neye yarar. Düşmanlar maşallah keskin nişancı küçücük delikte duruyorum habire kurşun geliyor ne böyle bu. Yanımda takım arkadaşlarım olsada öncelik her zaman benim iki dakka çatışmaya katılıyım diyorum tüm kurşunlar üstüme yağıyor. Kısaca COD SP de çok daha başarılı her şey grafik değil.

NightHT

17.9.2012 19:00:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozul52 bence battlefield 3 çok daha güzel bir oyun.[/quote Bir bitmediniz harbiden ya. BF3 ve CoD karşılaştırılacak oyunlar değil ki. 3 tane ortak yanları var : - Konular temel olarak aynı sayılır (Senaryo). - Her ikisi de FPS oyunu - İki oyunda da adam öldürüyorsunuz.. Haricinde aradaki fark çok. BF3 taktiksel - yarı similasyon tarzında. MW3 ise arcade bir savaş oyunu diyebilirim. Fakat şu da bir gerçek: - Bu fiyatlara bu DLCler alındıktan sonra emin olun bu fiyatlar daha da yukarı çıkar. PS3 İki oyuna da sahibim fakat sadece mw3 oynuyorum, bf3 tüplü tv desteklemiyor :D. Fakat pc'de ikisini de oynuyorum, arada grafik olarak bariz fark var fakat yine de iki oyunun da zevki farklı. BF3'te araç kullanmanın zevki bir başka, mw3te doğduğun an savaşın içinde başlaman bir başka... İki oyun da oldukça güzel, bize tartışmak değil bu iki güzel oyunu oynamak düşer ;).

*Lymon*

17.9.2012 18:58:47

+2
Alan alsın almayan almasın ya her defasında tartışma çıkıyor bence bf3 cüler cod konularına girmesin codcular da bf3 konularına

ageof98

17.9.2012 18:56:42

0
Onu bunu bırakın Dragon Age 3 duyuruldu ! İsmi Dragon Age 3: Inquisition.Buyrun Facebook sayfasından Big news today - Dragon Age 3: Inquisition has been confirmed! Read the letter to the Community from Executive Producer Mark Darrah: Bu da site : http://www.dragonage.com/ inquisition (boşluğu kaldırın) Ayrıca oyun Frostbite 2 ile yapılıyor.Son olarak kullanıcıların şikayetlerini dikkate alacaklarmış

No-One

17.9.2012 18:51:53

0
1 mod, 3 harita 50 lira. Güzelmiş..

BSC Misafiri

17.9.2012 18:43:52

-1
oynamayın artık şu rezaleti ya

BSC Misafiri

17.9.2012 18:42:49

-1
rezalet

CWaRRioR

17.9.2012 18:26:15

0
Yuh! 48 lira yeni oyun parası resmen. DLC'lerden hiçbirini almadım, almayı da düşünmüyorum bu fiyatlarla (steam fiyatı da dahil).

bykrm

17.9.2012 18:19:32

0
3 harita, 4 tane 10 dk.lık görev 48 TL vay a.

penguenish

17.9.2012 18:15:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozul52 bence battlefield 3 çok daha güzel bir oyun.
Bir bitmediniz.

YoMama

17.9.2012 18:12:03

-6
bence battlefield 3 çok daha güzel bir oyun.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız