Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare III'ün Beta Sürümü İlk Olarak PlayStation'a Gelecek

 
 
Sledgehammer Games tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyunu Modern Warfare 3 oyununun beta sürümü hakkında yeni haberler ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun beta sürümü ilk olarak PlayStation kullanıcılarına açık şekilde sunulacak.
 
Beta ilk etapta PlayStation'a özel olacak
 
 
 
Twitter kullanıcısı CharlieIntel tarafından çevrilen ve PlayStation YouTube kanalında yayınlanan Arapça bir fragmana göre beta sürüm ilk olarak PlayStation'a geliyor. Daha sonrasında ise diğer platformlara gelmesi bekleniyor. Betayla beraber oyunu deneyimleyebiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan Microsoft, Activision Blizzard'ı satın alma talebini açıklamadan önce üç Call of Duty oyununu hem PlayStation hem de Xbox konsollarında yayınlamayı kabul etmişti. Mahkeme belgelerine göre bu yılki Call of Duty oyunu, Sony'nin uzun süredir devam eden pazarlama anlaşmasının son parçası.
 
Aylarca süren yasal zorlukların ardından Sony geçtiğimiz ay Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için Microsoft ile bağlayıcı bir anlaşma imzaladı. Avrupa Komisyonu bu alımı geçtiğimiz Mayıs onayladı ve geçen ay Microsoft, Amerika Birleşik Devletleri'nde Federal Ticaret Komisyonu ile karşı karşıya geldiği bir davayı kazandı. Böylece anlaşmanın tamamlanmasının önü açıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Red Dead Redemption 2 için Yeni 2K NPC Doku Paketi Yayınlandı STALKER 2: Heart of Chornobyl Çıkış Tarihi Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

15.8.2023 20:44:58

0
Activision’ı Sony almış

ibo-wan

15.8.2023 15:35:29

0
Yav her sene almayacağım diyorum yine o güzel single player senaryo akıyor dayanamıyorum alıyorum, satın al şunu MS de ucuza alalım artık yeter daa

TncyKrmn

13.8.2023 19:54:33

+1
Xbox'ın ne kadar doğru bir hamleyle aldığının en büyük kanıtı. Adamlar her şeyi Ps'ye özel yapmak için elinden geleni yapıyorlar. Umarım satın alma sonlanır da bu kan emici Sony akıllanır.

ezicioyuncu

13.8.2023 19:05:25

0
ne anlatıyorsun şeker kardeşim internete 0-5 yaş arası kullanım kapatılmalı

BSC Misafiri

13.8.2023 18:16:08

0
Platformları karıştırdılar sanırım. Sizi mikrosoft aldı Xbox'a gitmeniz gerekiyor, birileri haber versin şunlara yav. Beyaz konsol üzerinde yeşil ışıklı X var o Siyah ve Mavi ışıklı olan değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız