Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı!

 
 
Geçtiğimiz süreçte birçok detayı ortaya çıkarılan yeni COD 2023 oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3'ten ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı. Bu ekran görüntüleri düşük kaliteli olarak karşımıza çıksa da Terminal ve Scrapyard gibi çok oyunculu haritaların düzenlenmiş sürümlerini bizlere sunuyor.
 
İlk ekran görüntüleri sızdırıldı
 
 
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla Modern Warfare serisinin bu yeni oyunu üzerinde Sledgehammer Games ekibi çalışıyor. Serinin önceki oyunlarında yer alan olayların bir sonraki kısmını temsil eden oyunda oyuncuları heyecanlandıracak içeriklerin olacağı belirtiliyor. Daha önce birçok kez yüklenen görüntüler şu anda Imgur sitesinde yer alıyor.
 
Activision, Modern Warfare 3 oyununu henüz resmi olarak duyurmadı. Ortaya çıkan bilgilere ve söylentilere göre oyun bu Kasım ayında karşımıza gelebilir. Tahmin edilene göre de Ağustos ayında bir duyurunun yapılması bekleniyor.
 
Sızdırılan ekran görüntüleri
 
 
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Electronic Arts İki Farklı Organizasyona Ayrılıyor: EA Entertainment ve EA Sports The Elder Scrolls Online Necrom Bölümü Şimdi Konsollar İçin Çıktı: Tüm Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

22.6.2023 23:26:02

0
Kimse konuşmuyor fakat bu adamlar MW2 çıktığı zamanlar yok 2 sene yeni COD gelmeyecek buna odaklanacaz gibi yalan dolan açıklamalar yapmıyorlar mıydı?

arda29

22.6.2023 17:40:34

0
Dünyanın en heyecansız sızıntılarından. Zaten her sene çıkıyor bi tane sızmasının bir anlamı yok. Kasım ayında çıkacak zaten her sene olduğu gibi sağır sultan bile biliyor artık.

xXBerkanXxD

22.6.2023 09:27:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: CrrystaL Remember . No Russian burdan hatırlayan old'lara selam
O sahne olacak mı acaba çok merak ediyorum :D Şuanda herkes her şeye SJW'lik yapıyor

dijitalcoach

21.6.2023 23:35:52

+3
Fearless_tr kaç tane birinci oyunun haritasını gördün? Cod'a o kadar uzaksın ki! Her oyunun en favori haritaları doku ve tasarım olarak yenilenip yeni oyuna ekleniyor bu biz oyuncuların arzu ettiği bir şey! Misal mw2 de tek bir harita geldi mw1 den shoothouse ve iyi ki de geldi. Yok almayın, yok aldırmayın çıkış şu yetersiz kafadan ve kendi fikirlerinizi herkese dayatma arzusundan iyice mide bulandırmaya başladınız. Task force 141 tüm hızıyla devam ediyor arkadaşlar ben oyunun büyük hayranı olarak (elbette ki eksikleri var) herkesin deneyimlemesini tavsiye ediyorum özellikle multisini 2k veya 4k performans sunan bir cihazınız varsa farklı boyuta sokuyor oyun sizi. Mw1 bana göre en iyisi mw2 fena sayılmaz ama daha iyi olabilirdi silah çeşitliliği ve yeni bölüm tasarımları konusunda. Umarım mw3 ilk 2 oyunun harmanlandığı güzel bir sunum ile gelir.

Fearless_tr

21.6.2023 22:55:50

0
Saka gibi bir oyun haline geldi 1inci oyunun maplerini koyup yeniden duzenlenmis diye yutturuyorlar ayni oyunu tekrar satiyorlar inanilmaz cidden almayin aldirmayin

CrrystaL

21.6.2023 21:29:15

+2
Remember . No Russian burdan hatırlayan old'lara selam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız