Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MSI'ın Skylake İşlemcili Gaming Notebook Serisi Hazır Hale Getirildi

 
     MSI, Intel'in en yeni 6. nesil Intel Core i7 Skylake işlemcilerini kullanan, oyun tutkunlarına yönelik gaming notebook ürünlerinin tamamını duyurdu.
 
     Intel'in Skylake kod adlı yeni 6. nesil işlemcileri 14nm mimarisini kullanıyor. Skylake platformu çalışmak için çok daha düşük enerjiye ihtiyaç duymasına rağmen önceki nesile göre daha yüksek performans sunuyor. Ortalama kullanımda standart Core i7 6700HQ işlemci, i7 4720HQ işlemciden %10 daha hızlı performansa sahip. Hızaşırtmada ise i7 6820HK modelinin CPU performansı, i7 4720HQ modeli ile karşılaştırıldığında %30'a kadar artabiliyor. Ayrıca i7-6820HK işlemcili GT72 modeli 4GHz'e kadar hızaşırtmaya destek veriyor.
 
     MSI, yeni gaming notebooklarında yeni ve geliştirilmiş MSI teknolojilerin yanında pek çok oyun odaklı özelliklerini de sunarak yeni Intel Skylake mimarisinin yetenek zincirlerini de kırıyor.
 
     ESS SABRE HiFi Audio DAC, ses efektlerinde gelecek neslin teknolojisi olarak adlandırılıyor. Oyuncuların oyunlarda en iyi şekilde görme isteklerini gerçekleştirmenin ardınan MSI, ESS ile birlikte çalışarak oyunculara bu kez saf ve kayıpsız ses kalitesi sunmayı amaçlıyor.
 
     ESS DAC yapılandırmasına sahip SABRE HiFi, 24bit/192kbps üzerinde örnekleme oranı ile yüksek çözünürlüklü ses desteği verirken sıkıştırılmış ses formatlarına oranla sıradan kulaklıklarla bile daha üstün bir ses kalitesi sunuyor. Kayıpsız yüksek çözünürlüklü ses formatlarının en popüler olanlarından biri de FLAC (Free Lossless Audio Codec) formatı.
 
     SteelSeries klavye ile gelen yeni Silver Lining Print tasarımı yine Skylake işlemcili modellerde mevcut. MSI Super RAID 4 teknolojisi, iki adet PCI-E Gen3 M.2 SSD (NVMe) diski RAID 0 konfigürasyonunda çalıştırarak okuma hızlarını 3300MB/sn'ye taşıyor. Killer ailesinin yeni üyesi Killer Shield, tüm ağ ortamını denetleyerek indirme ve gönderme işlemlerinin daha akıcı gerçekleşmesini sağlıyor. Nahimic Audio Enhancer yönsel ses efektleri yaratırken True Color Technology gerçek anlamda profesyonel oyuncular için çok daha yüksek görsel detaylar sunuyor.
 
     En yeni MSI GT72 Dominator Pro G, sanal dünyaya hükmetmek isteyen oyunculara hitap ediyor. Fırçasız metal tasarımlı kapağı ve ile mat siyah renkli yarış arabalarından esinleniyor. Üzerinde bulunan NVIDIA G-SYNC teknolojisi gecikmelerden uzak, çerçeve geçişlerindeki kesintileri ve görsellerde yırtılmaları azaltan bir görsel deneyimle geliyor.
 
     Yeni GS70 Stealth/GS60 Ghost Serileri, ultra ince ve tamamen metalik kaplama ile tasarlandı. Bu iki seri, oyunda ödün vermek istemeyen oyuncular için.
 
     Yeni GE62/72 Apache Pro Serisi notebooklar ise özellikle performans, taşınabilirlik ve daha iyi bir oyun deneyimini bir arada isteyen anaakım oyuncular için üretildi. Tümü en iyi CPU ve grafik işlemcilerin ideal eşleşmesiyle birlikte MSI teknolojilerini bir arada sunuyor ve ince ve hafif bir kasada her açıdan üstün bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor.
 
     Modellerin teknik detaylarına aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MSI PC Laptop Bilgisayar Dizüstü Oyun
Steam Atölye'de Türk Oyuncular Tarafından Üretilen İçerikler Oylarınızı Bekliyor ARK: Survival Evolved'un Toplam Satışları 2 Milyonu Geride Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mczaga

11.10.2015 17:32:31

0
10 bin lira olur mu? acaba

Komutan Kangal

10.10.2015 17:59:14

0
İntel Core İ7 6820 HK yazıyor.Bu sonda ki hk ne anlama geliyor ? HQ lardan daha mı yüksek performanslı ?

Tiny Titan

10.10.2015 14:49:27

0
İlle notebook alacam diyorsanız gidin monster alın msi bu fiyatlarla 10 tane falan satar türkiyede

Mad

9.10.2015 22:37:45

0
Herkes zaten 5000 lira maaş alıyor.

fewertyx

9.10.2015 18:38:52

+3
8 9 bin fiyat çekerler yine...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MSI
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız