Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MSI Gaming ile Gaming İstanbul Coşuyor!

 
     En yüksek performanslı oyun donanımları, meşhur yayıncılar, HWA Gaming espor takımı, Cosplay yarışmaları ve ödüllü LoL, HearthStone, CS:GO turnuvalarıyla MSI, Logitech ve NVIDIA ile beraber fuarın en eğlenceli standını sunuyor.
 
    4 Şubat 2016, İstanbul, Türkiye - Bu yıl ilki düzenelenen Gaming İstanbul fuarı bugün kapılarını açtı. 7 Şubat tarihine kadar İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşecek fuarda oyun donanımında lider marka olarak MSI, en yeni notebook, anakart, ekran kartı ve All in One PC’lerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Logitech’in en yeni oyuncu ekipmanlarının ve NVIDIA GeForce GTX 900 serisi ekran kartlarının yer aldığı standda ayrıca ünlü espor takımı HWA Gaming da yer alıyor.
 
Yeni yeni teknolojiler burada!
 
Oyunlarda yüksek performans sunan ve oyunculara avantaj sağlayan teknolojileri ile tüm MSI ürün gamını oyuncular Gaming İstanbul fuarında sevdikleri oyunlarla deneyimliyorlar. Notebook tarafında çift GTX 980M ekran kartlı ve dünyanın ilk mekanik klavyeli notebook GT80 TITAN SLI’a ek olarak NVIDIA GSYNC teknolojisine sahip ve Super RAID 4 teknolojisi ile saniyede 3300 MB okuyup yazabilen GT72S Dominator Pro G de yer alıyor. Bunun dışında MSI performans ve profesyonel serisi GE ve GS serisi notebooklarını da fuarda sergiliyor.

Ünlü Yayıncılar MSI Standında
 
    Oyun donanımları haricinde MSI’ın ünlü yayıncıları da Gaming İstanbul fuarını sallamaya geliyor. Fuar boyunca Mete Melih Uçar, Ferit Karakaya, Duygu Köseoğlu, Dost Kayaoğlu ve Easter GamersTV’den Mete Özbey fuarda sevenleryle buluşacak.
 
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
MSI PC Laptop Bilgisayar Dizüstü Oyun
Doom'un Çıkış Tarihi Açıklandı Merakla Beklenen "Firewatch" Türkiye'deki Oyunculara Yarı Fiyatına Steam'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

angela99

4.2.2016 21:16:15

0
Para biriktiriyorum alacam şu bilgisayarı

Lifad

4.2.2016 21:16:11

0
gamingistanbul'da gamex gibi olucak anlaşılan

BSC Misafiri

4.2.2016 20:49:03

0
O kadar parayı bana verin bende coşarım :)

BSC Misafiri

4.2.2016 20:48:48

0
"Gaming İstanbul'da pc f2p tayfası coşuyor" Olayın özeti bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MSI
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız