Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK: Survival Evolved'un Toplam Satışları 2 Milyonu Geride Bıraktı


       Steam Erken Erişim çıkışından bu yana Steam'in en ünlü oyunları arasında yer alan ARK: Survival Evolved'ın satış rakamları paylaşıldı.
 
       Belirtilene göre oyun Haziran'da Steam Erken Erişim çıkışını yaptığı andan itibaren toplamda 2 milyondan fazla satmış. Herhangi bir bağımsız yapım için oldukça başarılı olan bu rakamın, oyun tam sürüm olarak çıkış yaptıktan sonra çok daha artacağını söyleyebiliriz.
 
        Oyunun bu kadar sevilmesinde, yapımcı ekibin her geçen hafta ARK: Survival Evolved'a yeni içerikler eklemesinin büyük payı var. Oyunun 2016 yılında PlayStation VR desteğiyle birlikte PS4'e ve Xbox One'a geleceğini hatırlatalım. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
MSI'ın Skylake İşlemcili Gaming Notebook Serisi Hazır Hale Getirildi Humble'ın Yeni Kampanyasında Red Faction: Guerrilla ve Daha Fazlası Sizi Bekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-0D5961688

9.10.2015 21:42:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: uranus666 Başta performans sorunları olmasaydı çok daha iyi satış rakamlarını yakalardı. Sürekli güncel tutulan bir içeriği var, arkadaşlarınız varsa çok zevk alarak oynarsınız. Şu anda indirimde bence alıp kenara koymakta yarar var
İndirim gözükmüyor şuan. Optimizasyon çöp diye ve oynayacak arkadaşım yok diye almadım belki ilerde...

Patren

9.10.2015 20:11:53

0
optimasyon sorunu çözseler daha çok tutar zevkli oyun

St Batuhan

9.10.2015 17:55:04

0
Ben tamamlanmış sürüm diye düşünüyordum, hala tamamlanmamış durumdaymış :/ Ona rağmen bir de 2milyon satış ve sadece PC tarafında. İyi bir değer bu satış miktarı, konsollara da gelip tam halini alınca 5milyonu geçecektir ve bazı aaa oyunlar bile buna ulaşamıyor.

uranus666

9.10.2015 16:09:45

0
Başta performans sorunları olmasaydı çok daha iyi satış rakamlarını yakalardı. Sürekli güncel tutulan bir içeriği var, arkadaşlarınız varsa çok zevk alarak oynarsınız. Şu anda indirimde bence alıp kenara koymakta yarar var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız