Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK: Survival Evolved'ın yeni nesil sürümü duyuruldu

 
 
Studio Wildcard, ARK: Survival Evolved'ın yeni nesil sürümü Ascended'i PlayStation 5, Xbox Series ve PC için duyurdu. Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilen sürüm Ağustos ayında çıkış yapacak. 
 
ARK: Survival Ascended sürümü yayınlandığında orijinal ARK: Survival Evolved sunucuları kapanacak.
 
Yeniden düzenlenmiş sürüm geliyor
 
 
 
Ana oyunun temelli üzerine inşa edilen bu Ascended, "The Island", "Survival of the Fittest" ve tüm "Non-Canon" içerik haritalarını içerecek. Tüm haritalar aynı anda bu sürümde yer almasa da zamanla oyuna dahil edilecek.
 
Xbox Series X|S ve PC oyuncuları bu sürüme yalnızca ARK Respawned Bundle ile ulaşabilecek. Yani bu sürümü elde etmek için bu paketi almak gerekecek. Bu paket, hem ARK: Survival Ascended'i hem de ARK II'yi içerecek. Paketin fiyatı ise 49,99 dolar olacak.
 
ARK Respawned Bundle, Ağustos ayının sonundan itibaren bir yıla kadar satın alınabilecek. Bu süreçten sonra ARK: Survival Ascended ve ARK II ayrı olarak satılacak.
 
PlayStation 5 kullanıcıları ise ARK: Survival Ascended'i Ağustos 2023'te 39.99 dolarlık bir fiyatla satın alabilecek. PS5 sürümü bağımsız ve yeni nesil sürüm olarak yayınlanacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Genshin Impact için yeni içerik güncellemesi 12 Nisan'da geliyor Tekken 8 için Asuka Kazama ve Leroy Smith oynanış fragmanları yayınlandı

BSC Misafiri

2.4.2023 09:46:47

+1
ARK 2'nin neden geciktiği belli oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız