Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

M.A.G.'in Yeni Yaması Move Desteğini de Getirdi

 

mag

 

    Bir süredir çıkması beklenen MAG'in 2.0 yaması, Zipper Interactive'in bugün yaptığı duyuru ile yayına geçmiş durumda. İçinde Move desteğini barındırması yönünden farklı bir anlam da taşıyan yama PSN'deki yerini son yapılan güncelleme ile aldı.
 
    2.0 yaması, Move desteğinin yanısıra, yetenek ağacını yeniliyor, yeni bir ekonomi sistemi de oyuna getiriyor. Yeni trophy'ler oyuna eklenmese de sıradaki DLC (İndirilebilir İçerik) paketiyle oyuna bunların dahil edilebileceği tahmin ediliyor.
 
     Yeni yama yeni haritaları beraberinde getirmemesine rağmen oyundaki tüm haritalara ufak ayarlamalar da yapıyor.
 
     Çıktığı günden beri defalarca yamalanan M.A.G. ilk zamanlardaki 'sorunlu' oyun imajını silmeye halen gayret gösteriyor. Bu yama ile birlikte oyun kendini daha çok çekici bir hale getirdi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sony PS3 M.A.G. Massive Action Games Zipper Interactive MAG yama move
Darkspore'a Yeni Tanıtım Videosu Beyond Good & Evil HD'den İlk Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ahmetcan1588

1.10.2010 14:07:24

0
Evet bende büyük umutla yükledim ama tab bifiyasko

vbalikci

1.10.2010 10:52:03

0
550 mb falan bir yamaydı, dün gece psn'den indirdim, uzun sürdü. Neyse heyecanla tıkladım, Move'u kullanacam diye ama karşıma çıkan şey "korkunç" kontrol zorluğu oldu. Ayarlardan biraz düzeltmeye çalıştım ama anlatılmaz derecede zor, imleç ekranda dönüp duruyor. 30 dakika, ısrarla denedim ama muaffak olamadım, sadece sniper'le 2 kişi öldürebildim, o kadar. Öte yandan Re5'i denemiştim Move'da, o çoook daha başarılıydı. 3-4 dakika sonra alışmıştım kontrollerine ama MAg gerçekten "hayal kırıklığı" oldu, yani bunu deneyenlerin elleri "ne hassaslıkta anlamadım!" sadece Move'a oyun diye mi çıkarttılar bu yamayı! Akşam biraz daha deneyeceğim ama çok olumlu değilim, biraz moralimi bozdu.. Ama iyi yanıysa şu, move her hareketimi "çok" doğru bir şekilde ekrana yansıtıyor, tepkime süresi tek kelimeyle harika, hassasiyeti muhteşem. Bu sonraki oyunlar için ilham verici ama aksiyon oyunları için Move, bir süre üzerinde çalışılması gereken bir şey. Zeminsiz bir ortamda, bir imleç'i kontrol e

BSC Misafiri

1.10.2010 10:04:15

0
bu yamada move ile kullanım cok zor dendigi gibi deyil ya ben ayarlayamadım ama kullanım cok zor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
M.A.G.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız