Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkspore'a Yeni Tanıtım Videosu

 
     Electronic Arts, yeni oyunu Darkspore için oynanış görüntüleri içeren yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Aksiyon RPG türündeki Darkspore'un oynanışına baktığımızda Diablo ve StarCraft havasında olduğunu görüyoruz.
 
     Yeni bir RPG türü olarak lanse edilen oyunda takım kombinasyonları, risk/ödül sistemi, dört kişilik co-op desteği ve PVP gibi oyuncuların ilgisini çekecek özellikler bulunuyor.
 
     Yapımcı Maxis'ten Michael Perry, Spore'un teknolojisini geliştirdiklerinde beraberinde pek çok kapıyı açtıklarını ve o teknolojinin doğal olarak büyüyerek Darkspore'u doğurduğunu söylüyor. Aynı zamanda, Spore oynayan oyuncuların yarattıkları yaratıkları başkalarınınkiyle savaştırmak istemeleri, yapımcıları da bu şekilde yönlendirmiş.
 
     Darkspore tek kişilik ve dört kişilik co-op modları ile Şubat 2011'de raflarda olacak. Oyunun sadece PC için geliştirildiğini belirtelim. Yeni oynanış fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
darkspore spore maxis ea action rpg Gameplay Trailer Oynanış
PlayStation Move 10 Günde 300.000 Adet Sattı M.A.G.'in Yeni Yaması Move Desteğini de Getirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkspore
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız