Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lucifer'ın 6. Sezonu Onaylandı

 
 
DC'nin çizgi roman evrenine dahil olan, ancak dizi tarafında daha farklı bir yol izleyen Lucifer dizisinin altıncı sezonu onaylandı. Dün de dizinin beşinci sezon yayın tarihi açıklanmıştı.
 
Normalde Fox'ta yayınlanan, ancak üçüncü sezon sonunda iptal edilen diziyi dördüncü ve beşinci sezon için Netflix satın almıştı. Altıncı sezon için de başrol Tom Ellis ile görüşülüyordu, ancak başlangıçta anlaşılamamıştı. 
 
Bugün ise resmi olarak dizinin altıncı sezonunun geleceği açıklandı. Altıncı sezon ayrıca dizinin son sezonu olacak. Şu ana kadar yayınlanan tüm sezonları Netflix'te bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber lucifer oyuncular 6.sezon netflix ne zaman tom ellis
LEGO Oyunları Geliştiricisi Traveller's Tales'ın Hayata Geçirilememiş Yüzüklerin Efendisi Oyunu Zombie Army 4: Dead War İndirilebilir İçeriği ‘Mission 3: Deeper than Hell’ Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.6.2020 19:33:55

0
bir sene beklemek şart iki sezonda çıkınca yeniden izlemeye başlarım eski bölümleriyle birlikte daha keyifli olur :) zaten şuan netflix ağlıyor içerik bakımından 10 yıllık eski filmlerle dolu dizilerin çoğu beş para etmez beklersek daha çok kaliteli içerik ile para verdiğine değer en azından

BSC Misafiri

23.6.2020 17:49:38

0
Seyirlik eğlenceli bir dizi ama fazlasını beklemeyin :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız