Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı: İki Farklı Dünya

 
 
Yayıncılığını CI Games geliştiriciliğini Hexworks ekibinin üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen için "Dual Worlds" adlı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Video içerisinde iki farklı dünya  ve çeşitli atmosferler bizlere aktarılıyor.
 
Lords of the Fallen Ekim ayında geliyor
 
 
 
Lords of the Fallen, orijinal oyundan beş kat daha büyük bir yapıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda uçsuz bucaksız ve birbirine bağlı bir dünya bulunuyor. Soulslike yapısını bizlere sunmayı hedefleyen oyunda zorlu düşmanlar, patron savaşları ve daha fazlası yer alıyor. Karanlık bir atmosfere sahip oyunda iki farklı dünya arasında ilerleyebiliyoruz.
 
Bir tarafta yaşayanların diğer tarafta ise ölülerin diyarının karşımıza çıktığı Lords of the Fallen'da hızlı, akıcı ve zorlu bir dövüş sistemi yer alıyor. Elbette bu tarz oyunlarda dövüş mekaniklerine alışmak biraz zaman alabiliyor ve zorlu düşmanları da bu mekaniklerle beraber alt etmeye çalışıyoruz.
 
Lords of the Fallen 13 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve  Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ayrıca şu anda ön siparişlere açık. Steam, Epic Games, Playstation ve Xbox mağazasında standart fiyatı 799,00 TL.  
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lords of the Fallen 2023
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin İptal Edilen Sürümünden Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! Psikolojik Korku Oyunu Luto için Yeni Fragman Gergin Atmosferi Gösteriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2023 21:50:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Dark souls'tan önce de var mıydı? Yoktu. Yani bakıyorum da hiçbir özgün tarafı olmayan ve öncesinde de sonrasında da benzeri tonla oyun çıkmış neden hâlâ böyle kopya oyunlar yapıyorlar diye düşünüyorum vardığım sonuç soulslike severler hâlâ gidip bu oyunları alıyorlar oluyor. Oyun piyasasında bu kadar sömürülen başka bir formül var mıdır emin değilim. Bir iki tane bu formülde oyun oynasan hepsini oynamış gibi olursun. Ubisoft'u eleştiriyoruz ya kopya oyunlar yapıyor diye bu soulslike oyunları da göz ardı etmemeliyiz diyorum. Burada bir kullanıcın ubisoft oyunlarında yaptığı yorumu yapacağım, oooohhhhh birazda burama kopyala :D birazda orama soulslike.
evet haklısın. zaten dedim eleştirilerin haklı diye. ama bu oyun çıktığında ortada dark souls dışında benzeri bir oyun yoktu. yani mesela lies of p ye desen tamam ama bu oyun zaten böyleydi. bende bıktım önüne gelenin souls like yapmasından ama bir müddet daha böyle gidecek. birisi yeni birşey yapana kadar..

Jer Aders

11.6.2023 16:37:51

0
Dark souls'tan önce de var mıydı? Yoktu. Yani bakıyorum da hiçbir özgün tarafı olmayan ve öncesinde de sonrasında da benzeri tonla oyun çıkmış neden hâlâ böyle kopya oyunlar yapıyorlar diye düşünüyorum vardığım sonuç soulslike severler hâlâ gidip bu oyunları alıyorlar oluyor. Oyun piyasasında bu kadar sömürülen başka bir formül var mıdır emin değilim. Bir iki tane bu formülde oyun oynasan hepsini oynamış gibi olursun. Ubisoft'u eleştiriyoruz ya kopya oyunlar yapıyor diye bu soulslike oyunları da göz ardı etmemeliyiz diyorum. Burada bir kullanıcın ubisoft oyunlarında yaptığı yorumu yapacağım, oooohhhhh birazda burama kopyala :D birazda orama soulslike.

BSC Misafiri

11.6.2023 16:21:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Dark souls, bloodborne ve elden ring birleşirse ne olur görmüş olduk sağolun ve artık daha özgün rpgler yapın mümkünse tes, witcher gibi gibi. Soulsborne sevenler artık sıkılmadınız mı aynı oyunları bin kere oynamaya.
bu oyun bloodborne'danda elden ring'tende daha önce vardı zaten. eleştirilerin haklı ama hedef yanlış.

Jer Aders

11.6.2023 13:34:37

0
Dark souls, bloodborne ve elden ring birleşirse ne olur görmüş olduk sağolun ve artık daha özgün rpgler yapın mümkünse tes, witcher gibi gibi. Soulsborne sevenler artık sıkılmadınız mı aynı oyunları bin kere oynamaya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız