Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Laghaim Ticareti Hizmetlerini Başlatıyor

Bu ilkbaharda tam sürüm olarak Ücretsiz Oynanabilir olacaktır.
 
     NetGamesArena, yüksek kalite çevrimiçi oyunların yayımcısı, bugün itibariyle klasik bilimkurgu olan Laghaim MMO oyununun ticari hizmetlerini başlattığını duyurdu.
 
     Başarılı bir beta aşamasını takiben, oyun – Amerikada Savage Eden olarak yayımlanmış ve Avrupada BiosFear olarak yayımlanmış – şimdi başlangıç aşamasına kadar bir dizi stresli hazırlık aşamasından geçerek, bu ilkbaharda tam sürüm olarak Ücretsiz Oynanabilir olacaktır.
 
     “Biz şimdiye kadar yapılan testlerin gidişatından son derece memnunuz” dedi NetGames Arena firmasının CEO’su Howard Lee. “Tüm dünyadan binlerce oyuncu kapalı beta testlerinde yer aldı ve biz şimdi daha fazla oyuncunun katılabilmesi için testlerde yer almak isteyenleri davet ediyoruz.” Laghaim 2357 yılındaki karışıklık sonucu bozulmuş dünyada, birbirinden ayrılmış dört ırkın son derece güçlü uzaylı ırk Progmane’lere karşı verdiği mücadeleyi konu almaktadır. Oyun bir dizi eşsiz özelliğe, tamamen 3 boyutlu grafiklere, çarpıcı özel efektlere ve geniş bir geleceğe yönelik dünyaya sahiptir. Tamamen ücretsiz oynanabilir, oyuncular devasa miktarda destansı bir içeriğe erişebilmektedir ve şunları içermektedir:
 
- Dört seçilebilir ırk vardır, hepsi kendine özel yeteneklere ve yetenek ağacına sahiptir.
- Özel yaratık hayvanları yetiştirebilme ve bakımını sağlama yeteneği.
- Akıcı ve kusursuz oynanabilirlik.
- Yaşayan bir dünya, gece ve gündüz dönüşümleri ve hava durumu efektleri ile oyuncunun performansına direk etki etmektedir.
- Kuşatma ve birlik savaşları ile devasa oyuncu savaşları(PvP). Kuleler inşa edin, muhafız görevlendirin ve Kalenin kontrolü için ölümüne savaşın.
 
     Kayıtlar şimdi denemek isteyen herkes için açıktır. Daha fazlası için resmi anasayfayı ziyaret ediniz http://laghaim.mmozart.com
 
                                                                                                             Basın Bülteni
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Laghaim MMO NetGames Arena PC
"Oyun Hikayeleri Uzay Askerleri Hakkında Olmamalı" Xperia Play Oyunlarının Fiyatları Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Laghaim
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız