Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kupa Vestel x ESA Supremes 2021 Turnuvasının Şampiyonu Eternal Fire Oldu!

 
     Kupa Vestel x ESA Supremes'te şampiyon, Sangal'ı 3-0 mağlup eden Eternal Fire oldu. İlk turnuvasında şampiyon olan Eternal Fire, bu zaferle birlikte BLAST Premier Elemeleri'ne katılmaya da hak kazandı.
 
     Çevrim içi olarak 8 takımın mücadele ettiği ESA Supremes CS:GO turnuvası, 17 Ağustos Salı günü başladı. Eternal Fire, ilk turda İstanbul Wildcats ve Şahangiller Espor'u 2-0 mağlup ederek üst tur finalinde Sangal Esports ile eşleşti. Sangal Esports karşısında 2-1 galibiyet elde eden Eternal Fire, turnuvanın büyük finaline yükselen ilk takımı oldu. Mağlup olan Sangal Esports, alt tur finalinde Şahangiller Espor ile eşleşti. Alt tur finalinin sonucunda 2-0 galibiyet elde eden Sangal, büyük finalde yeniden Eternal Fire takımıyla karşılaştı. Karşılaşmanın sonucunda 2-0 galibiyet elde eden Eternal Fire, turnuvanın şampiyonu oldu ve BLAST Premier Elemeleri'ne katılmaya hak kazandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
GetsuFumaDen: Undying Moon Yeni Güncelleme Detayları Mary Skelter Finale'in Batı Sürümü için Yeni DLC Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız