Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kung-Fu Live'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu


 
      Playstation Eye'ın en önemli ve farklı oyunlarından biri olan Kung-Fu Live ile dövüş sanatlarının tüm inceliklerini esprili bir şekilde sergilemeye çalışacağız. Kendi özel hareketlerimizi oluşturabileceğimiz ve kendi görüntümüzü aktaracağımız oyunun çıkış tarihi sonunda belli oldu.
 
     Oyunun yapımcısı olan Virtual Air Guitar firması yaptığı açıklama ile Kung-Fu Live'ın 7 Aralık'ta Kuzey Amerika'da, 8 Aralık'ta ise Avrupa PSN hesaplarından indirilebileceğini duyurdu.
 
     Oyunun çıkış tarihi duyurusu ile birlikte birde tanıtım videosu yayınlandı. Bu tanıtım videosu her zaman olduğu gibi oldukça eğlenceli bir şekilde kurgulanmış. Videoda bir çok oyun içi sahneye ve oyun ara sahnelerine yer verilmiş. Üstelik çizgi roman şeklindeki bu ara sahnelerde kendimizin de yer alacak olması oyuna bambaşka bir eğlence katıyor.
 
     "İçinizdeki Bruce Lee'yi serbest bırakın" sloganı ile çıkışını yapacak oyunun bu yeni videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kung-Fu Live KungFu Kung Fu Virtual Air Guitar PlayStation Eye Camera
Yeni Dissidia Duodecim Final Fantasy Görüntüleri GTA 5, 2012 Finansal Yılında Çıkabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kung-Fu Live
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız