Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Temalı Kart Oyunu Inscryption, Switch Konsollarına Geliyor

 
 
İlk olarak 19 Ekim 2021'de Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store aracılığıyla PC için ardından 30 Ağustos 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürülen korku temalı kart oyunu Inscryption, Switch konsollarına geliyor. Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Daniel Mullins Games tarafından oyunculara sunulan bu yapım 1 Aralık'ta Nintendo eShop üzerinden Switch kullanıcılarıyla buluşuyor.
 
Pony Island ve The Hex'in geliştiricisinden korku temalı masa oyunu 
 
 
 
Pony Island ve The Hex'in geliştiricisi Daniel Mullins Games tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından 2021 yılında yayınlanan kart savaşı oyunu Inscryption, odadan kaçma temasını ve bulmacaları da harmanlıyor. Korku temasını da arkasına alan bu yapımda ürkütücü bir atmosfer bizleri bekliyor.
 
Oyunun korku temasının yanı sıra bir de sırları açığa çıkarmamız gereken durumlar yer alıyor. Her bir kartın farklı özellikleri ve üzerine kazınmış sırları bulunuyor. Oyunun ana teması ise Leshy adlı karakter etrafında dönüyor. Bu karakter ile beraber oyunda ilerliyor ve beklenmedik bir maceranın sonuna ulaşmaya çalışıyorsunuz. 
 
Inscryption, Switch çıkış fragmanı 
 
Oyunun yayınlanan fragman videosunda oyunun atmosferi, kart sistemi, ürkütücü sesler, karanlık bir atmosfer, çeşitli kartlar ve daha fazlası yer alıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu kart strateji korku temalı
Bulmaca Macera Oyunu Storyteller'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu PlayStation Plus Oyun Kataloğunun Kasım Ayı Oyunları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Inscryption
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız