Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inscryption, 30 Ağustos'ta PS4 ve PS5 Konsollarına Gelyor

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Daniel Mullins Games, Inscryption'ın yeni duyurulan PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerinin 30 Ağustos'ta 19.99 dolara PlayStation Store üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Inscryption ilk olarak 19 Ekim 2021'de Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. 
 
Pony Island ve The Hex'in geliştiricisi Daniel Mullins Games tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından 2021 yılında yayınlanan kart savaşı oyunu Inscryption, odadan kaçma temasını ve bulmacaları da harmanlıyor.

Kartların üzerine kazınmış sırların daha da karanlık olduğu bu yapımda Leshy'nin kulübesinin ardındaki gizlenen sırları açığa çıkaracaksınız. Inscryption ile beklenmedik olaylara tanıklık edecek ve rahatsız edici bir maceraya atılacaksınız.
 
PS Store sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pushsquare kart strateji korku temalı
Century: Age of Ashes'ın PS4 ve PS5 Sürümleri Ertelendi Yeni Netflix Tekken: Bloodline Animasyon Dizisi 18 Ağustos'ta Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Inscryption
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız