Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu White Day'in Devam Oyunu için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
ROOTNSTUDIO tarafından oyunculara sunulacak olan ve White Day: A Labyrinth Named School'un devamı niteliğindeki White Day 2: The Flower That Tells Lies için üçüncü bir fragman yayınlandı. İlk olarak 2001 yılında piyasaya sürülen White Day: A Labyrinth Named School'un devam oyunu tanıdık bir okul ortamını, korku unsurlarını ve etkileşime geçebileceğimiz çeşitli oyun içi öğelerini bizlere sunmaya hazırlanıyor.
 
Resmi devam oyunu geliyor
 
 
 
Hayatta kalma korku oyunu White Day 2, bizlere ilk oyunda yer alan hikayenin devamını aktaracak ve yeni korku unsurlarını içerisinde barındıracak. İlk oyun ile belli bir hayran kitlesini yakalayan yapımın ikinci oyununda daha fazla etkileşime girebileceğimiz kısımlar, daha iyi grafikler - animasyonlar, keşif unsurları ve daha fazlası yer alacak.
 
White Day'in devam oyunu White Day 2: The Flower That Tells Lies şu anda yalnızca PC (Steam) için geliştiriliyor. Konsol sürümleri ve diğer platformlar duyurulmadı. Oyunun diper yandan bir çıkış tarihi de açıklanmadı. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu White Day 2: The Flower That Tells Lies
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde Hogwarts Legacy Ön Siparişleri Yükselişte Friday The 13th: Killer Puzzle Lisans Engeline Takıldı: Oyun Tüm Platformlardan Kaldırılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız