Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Friday The 13th: Killer Puzzle Lisans Engeline Takıldı: Oyun Tüm Platformlardan Kaldırılacak

 
Blue Wizard Digital tarafından geliştirilen ve 2018 yılı içerisinde yayınlanan oynaması ücretsiz korku temalı bulmaca macera oyunu Friday the 13th: Killer Puzzle, lisanslama sorunları ile karşı karşıya. Korku serisi Friday The 13th içerisinde farklı bir yapıya ve yere sahip olan bu yapım lisans sorunları nedeniyle 23 Ocak'ta desteklenen tüm platformlardan kaldırılacak.
 
Oyunu satın alanlar oynamaya devam edecek
 
 
 
23 Ocak'ta tüm platformlardan kaldırılması planlanan oyunun arkasındaki geliştirici ekip, oyunu satın alan ve uygulama içi satın alım yapan oyuncular için güvence veriyor. Bu doğrultuda ekip oyunu satın alan oyuncuların oynamaya devam edebileceğini, uygulama içi satın alım yapanların da aldığı içeriğe erişim sağlayabileceğini bildiriyor. 
 
Friday the 13th: Killer Puzzle'da biz oyuncular kurbanlarımızı uzayın ücra köşeleri de dahil olmak üzere pek çok yerde alt edebiliyoruz. Bir yandan kurbanları ararken diğer yandan da karşımıza çıkan çeşitli bulmacaları çözmek zorunda kalıyoruz. Oyun içerisinde yeni silahların kilidini açabileceğimiz bir sistem yer alıyor ve 150'den fazla bölüm bulunuyor. Bu oyunda ikonik katil Jason Voorhees rolüne bürünüyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers friday the 13th 13. cuma aksiyon korku multiplayer co-op rekabetçi multipltform
Korku Oyunu White Day'in Devam Oyunu için Yeni Fragman Yayınlandı Hogwarts Legacy Yeni Nesil Konsollarda 60 FPS'i Destekleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Friday the 13th ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız